|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Koji je bolji? :)
Ma evo vec se par dana mucim s izborom laptopa pa sam nekak došao na uži izbor: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3904314 http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=3912165 koji je po vašem mišljenju bolji...ili možda netko ima bolji prijedlog za te novce...meni je najbitnije jamstvo od 2 god. i otprilike ovakve komponente. jedino me ne privlače više aceri....pogledajte temu od nekog dana (acer 5112) ![]() svaka prijedlog i kritika dobrodošli ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
de mi samo reci do koliko novaca bi htio laptop??? i za cega bi sluzio laptop ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
maksimum 4k kn , naravno, što manje to bolje, ali ne preko 4000. meni treba za net, filmove, mjuzu....igrice ne igram. gle po karakteristikama su mi OK ova dva laptopa, možda i više nego kaj meni treba,ali me samo najviše zanima koji je bolji/kvalitetniji od ta dva.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
asus je po karakteristikama bolji ..
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
hmm...vidio sam dosta dobrih acera...po meni ako je samo za net ili acer ili HP...toshiba samo pro laptope treba kupovati jer su ovi dosta losi ![]() http://www.nabava.net/kategorija.php...der=min_cijena ewo na ovom linku si mal pogledaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
taj hp 6735s je jako dobar laptop za te pare,.. vrti call of duty 4 na mi detaljima,.. hehe ali je igriljvo,.. a posto tebi treba za net i office dosta ti je jedino mozda ubacit 1 gb radne i ne grije se i ne savija niti skripi,... i vistu vrti bez problema s 1 gb radne |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
da, cini mi se OK taj laptop, staviti 1gb memorije...još produljiti garanciju na 3 god. i onda sam miran. ![]() a ovak...jel vam se cini bolji od ona dva (asusa i toshibe)?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Po cemu su to tako losi? Za ovo za sto njemu treba uopce nisu losi. Ja imam jedan takav i sasvim je pristojan lap. Jos je moj na celeru i sasvim dobro radi cak i sa vistom. A o kvaliteti izrade,sve je isto do 4000 kn. Pro serija je daleko skuplja kao i sve poslovne serije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
solidan laptop za jeftine pare .. vrti vistu bez problema .. sve što mu zadam uredno odradi .. 2 gb rama bi mu još više odgovaralo ..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo narucio sam iz Superbit-a tog HP-a 6735S + 2gb ram (ukupno ce imati 3gb) + 3. god jamstvo = 3925kn inace sam gledao i u optimum racunala, protis ....više nemaju tih modela a nece ih niti dobivati više...tako da sam pokupio ga među zadnjima
![]() |
#12 |
Premium
|
mogao si proč 800 kn jeftinije ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
da, mogao sam proći jeftinije...ali necete vjerovati kaj mi se dogodilo... u transportu su zamijenili laptope, pa sam dobio ovu pilu http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html ali su me, nažalost, zvali da su zamijenili pa da cu ga trebati vratiti ![]() ali dobro, bar sam vidio i takvu tehnologiju....samo će mi sad biti bed raditi na onom malom sranju ![]() e da, i rekli su mi da cu dobiti nekaj za nagradu...zbog poštenja....pa cemo vidjeti....javim vam ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
pise da su oni njega zvali |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|