Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.08.2008., 11:24   #661
vramba_rtf
Premium
Moj komp

vramba_rtf's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Assassin's problem..

e ljudi kad na konju ulazim u jeruzalem izbaci me iz igre i ono kao send report don't send..cuo sam da bi trebale izic neke zakrpe pa me zanima bi li to rjesilo problem ili mogu napraviti i nesto drugo...
vramba_rtf je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2008., 11:36   #662
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Imaš beta verziju,kupi pravu
žile je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2008., 13:15   #663
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor vramba_rtf Pregled postova
e ljudi kad na konju ulazim u jeruzalem izbaci me iz igre i ono kao send report don't send..cuo sam da bi trebale izic neke zakrpe pa me zanima bi li to rjesilo problem ili mogu napraviti i nesto drugo...
heh...

a meni kad ulazi u igru, automatski skida patch...

i mrzim to...

kako bi to mogao maknut ?!

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2008., 14:07   #664
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Cuj uc u Jeruzalem na konju.

Imas za to grupice onih sto se mole.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2008., 16:10   #665
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Angry Kad će dvica?

a bilo bi vrijeme da nam bar objave nekakve planove ili nešto za dvojku. nigdje ni rečenice teksta o nastavku. samo nagađanja i pretpostavke po raznim forumima.

npr, na ubisoftovom forumu se ekipa raspisala da će nastavak bit u japanu il nešto slično jer na kraju jedinice, zadnja scena kad pokažu natpise na onom zidu, to je navodno na japanskom, pa je ekipa zaključila za DEFINITIVNO da će radnja bit u japanu ne vidim povezanost onih hijeroglifa sa japanskim, nit povezanost tih natpisa direktno sa mjestom radnje nastavka, al whatever, možda sam ja ograničen.

čak ni gamespot nema nikakvih novosti oko toga, a oni obično među prvima iskopaju neke detalje o nadolazećim igrama.

prešo jedinicu već po drugi put, ne mogu se zasitit, al stvarno me zanima kak završava sve. malo mi je shebano to, prekinu nam priču na pola, i onda nas ovolko drže bez nastavka...

EDIT: Ma krasno, baš su simpatični dečki iz ubisofta..... http://www.joystiq.com/2008/06/24/ub...ssins-creed-2/
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2008., 17:36   #666
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Samuraji?
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2008., 17:57   #667
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Samuraji?
a očito, po njihovoj teoriji.
debilana.

da su oni ispisi na zidovima slučajno na hebrejskom bili, zaključak bi garant bio da će se radnja odvijati u Jeruzalemu, i da će bit o Isusovom životu i slično..... Mojsije i ekipa.......

nećemo u , ovo je za "kulju" tema, makar, nema baš smisla otvarat AC2 temu, bar za sad.
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2008., 20:36   #668
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Jel mi netko može reči koliko odprilike treba sati da se prijeđe cijela igra?
Daten je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2008., 20:38   #669
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
12h 46min 32sec
maX je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2008., 20:41   #670
the-rider
ha?
Moj komp

the-rider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor maX Pregled postova
12h 46min 32sec
ja sam je presao za dvi minute manje
the-rider je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2008., 21:07   #671
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

fuck, idem sad ispocetka igrat da predjem ja za 4min i 44sec brze nego ti
Staro 05.09.2008., 21:35   #672
Daten
Premium
Moj komp

Daten's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Dečki hvala na brzom odgovoru
Daten je offline   Reply With Quote
Staro 05.09.2008., 22:27   #673
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Citiraj:
Autor Daten Pregled postova
Dečki hvala na brzom odgovoru
a jbg, sta mozes ocekivat da dobis za odgovor? nekome tko se zuri mozda moze proc igru za 5-6h, a netko tko hoce uzivat igrat ce ju 20-25h...
Staro 17.10.2008., 19:54   #674
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

ovak tek sam sad poce igrat assasins creed posto sam tek sad kupio grafu koja moze pokrenut assasin imam jedan problem sta sam na 1 assasinationu u 1 gradu u koji idem da se iskupim i kad skicim na onu paltformu blizu mete ono mi makne i ono zdravlje ne mogu se maknut ni oruzije izvuc sad neznam di treba ic .
P.S kad se borim protiv puno cuvara jeli bolja kratka iz rukava ostrica ili mac(recimo kad onim seljacima pomazem da se obrane)
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 17.10.2008., 22:13   #675
žile
Banned

žile's Avatar

Mač definitivno.Nisam baš siguran da uopće možeš skočit na čuvara sa tom oštricom,a da te ne bace na pod.Pogotovo kad dobiješ neke vještine baratanja s mačem,kada ti maltene više ni oni najjači ne mogu razbit gard,vidjet ćeš sve prednosti mača nad ostalim oružjima.
Staro 17.10.2008., 22:23   #676
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Mač definitivno.Nisam baš siguran da uopće možeš skočit na čuvara sa tom oštricom,a da te ne bace na pod.Pogotovo kad dobiješ neke vještine baratanja s mačem,kada ti maltene više ni oni najjači ne mogu razbit gard,vidjet ćeš sve prednosti mača nad ostalim oružjima.
hvala na odgovoru imam sam counterattack al mi ide an zivce da mi stalno gard razbijaju koji je sljedeci skil i zanima me kakav je onaj noz ilti bodez .
Staro 17.10.2008., 22:33   #677
žile
Banned

žile's Avatar

Counter je u biti i najkorisniji skill ako se dobro sjećam.Ako te razvaljuju,onda nešto krivo radiš.
Staro 17.10.2008., 22:49   #678
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Counter je u biti i najkorisniji skill ako se dobro sjećam.Ako te razvaljuju,onda nešto krivo radiš.
glupo mi je ja taman derem jednog a onaj me s ledja.
Jel koristi ko bodez
Staro 17.10.2008., 23:52   #679
KidBoy128
Premium
Moj komp

KidBoy128's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Wolfblade Pregled postova
glupo mi je ja taman derem jednog a onaj me s ledja.
Jel koristi ko bodez
bodež u bliskoj borbi ti neće pomoć
ali ako oćeš spasit nekog seljaka sam se zaletiš na čivara s bođežom i ubiješ ga

kada odabereš kratiki mač, bude počeo bacat male noževe ali pošto si tek počeo još ih nemaš, tako da će ti bit bolji mač

kratki mač ti bude bio dobar kad češ moć bacit 15 noževa i kad ih bude bilo 20 oko tebe, tako da postoji mogućnost da nekog ubije nožić, a nekog ti ubiješ klanjem.

sad ja imam pitanje nakon što sam pobijedio onog mog šefa i nakon što je ona kugla projicirala globus, izašo sam iz anymusa, nakon kratke priče one žeske i lika oni su otišli. šta da sad radim??
probo sam otić spavat pa neće, mislim da samobišo cijelu sobu i opet ništa sve sam prešeto onak polako ko puž.

je li to kraj ili što??
KidBoy128 je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2008., 13:30   #680
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

htjeo bih odigrati assasins creed na svojoj novoj drictX 10.1 grafi pa gdje ima skinuti directX 10 a da nije na microsoftovoj stranici jel nemogu proc validaciju
Staro 18.10.2008., 13:48   #681
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor KidBoy128 Pregled postova
bodež u bliskoj borbi ti neće pomoć
ali ako oćeš spasit nekog seljaka sam se zaletiš na čivara s bođežom i ubiješ ga

kada odabereš kratiki mač, bude počeo bacat male noževe ali pošto si tek počeo još ih nemaš, tako da će ti bit bolji mač

kratki mač ti bude bio dobar kad češ moć bacit 15 noževa i kad ih bude bilo 20 oko tebe, tako da postoji mogućnost da nekog ubije nožić, a nekog ti ubiješ klanjem.

sad ja imam pitanje nakon što sam pobijedio onog mog šefa i nakon što je ona kugla projicirala globus, izašo sam iz anymusa, nakon kratke priče one žeske i lika oni su otišli. šta da sad radim??
probo sam otić spavat pa neće, mislim da samobišo cijelu sobu i opet ništa sve sam prešeto onak polako ko puž.

je li to kraj ili što??

Da, to je kraj nakon borbe sa onim bradatim šefom...

Mores se malo setati po onom laboratoriju, i ak se dobro sjecam pomocu eagle vision-a vidjeti da jos pisu svakakve stvari po podu, zidovima, itd...mozes malo pogledati sto je na kompu i sl.
A i posto si u toj buducnosti poznat njima vise kao subject 17, to ti znaci da je bilo prije tebe 16 drugih koji su sad mrtvi jer su tek s tvojim likom mogli doci tak daleko do tih situacija...

Uglavnom procitaj malo stvari kaj pisu na ovoj stranici ispod, pa budu ti mnoge stvari jasnije, i zasto ce najvjerojatnije sljedeci nastavak biti u Japanu ili gdje vec...

Code:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552
U početku se jos malo teze boriti, uglavnom s bodezom nekas kaj traziti u direktnoj borbi, samo borba s macem dolazi u obzir...a za kasnije dok se ufuras malo, niti ak te napadne 20 ljudi nece te onak satrati do kraja, nego ih onak jednog po jednog rješiš...uvijek drzi onaj def. gard tak da blokiras zamahe prema tebi i u pravom trenutku uvijek stisnes za napad da ubis protivnika do kraja...uvijek ce prema tebi ici jedan u napad, nece se te nikad napasti s macevima njih 5 u istoj sekundi...samo drzis taj gard da si uvijek okrenut u defanzivnom stilu prema onom koji te napada, i kad krene prema tebi i pravom trenutku se nekak izmaknes i masakriras ga ko vepra...al trebas proci par tih pocetnih misija da naucis te neke poteze, i malo i provjezbaj tamo u dvorcu di je ko onaj neki ring za vjezbu...

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 18.10.2008. u 14:06.
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 18.10.2008., 14:35   #682
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Da, to je kraj nakon borbe sa onim bradatim šefom...

Mores se malo setati po onom laboratoriju, i ak se dobro sjecam pomocu eagle vision-a vidjeti da jos pisu svakakve stvari po podu, zidovima, itd...mozes malo pogledati sto je na kompu i sl.
A i posto si u toj buducnosti poznat njima vise kao subject 17, to ti znaci da je bilo prije tebe 16 drugih koji su sad mrtvi jer su tek s tvojim likom mogli doci tak daleko do tih situacija...

Uglavnom procitaj malo stvari kaj pisu na ovoj stranici ispod, pa budu ti mnoge stvari jasnije, i zasto ce najvjerojatnije sljedeci nastavak biti u Japanu ili gdje vec...

Code:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552
U početku se jos malo teze boriti, uglavnom s bodezom nekas kaj traziti u direktnoj borbi, samo borba s macem dolazi u obzir...a za kasnije dok se ufuras malo, niti ak te napadne 20 ljudi nece te onak satrati do kraja, nego ih onak jednog po jednog rješiš...uvijek drzi onaj def. gard tak da blokiras zamahe prema tebi i u pravom trenutku uvijek stisnes za napad da ubis protivnika do kraja...uvijek ce prema tebi ici jedan u napad, nece se te nikad napasti s macevima njih 5 u istoj sekundi...samo drzis taj gard da si uvijek okrenut u defanzivnom stilu prema onom koji te napada, i kad krene prema tebi i pravom trenutku se nekak izmaknes i masakriras ga ko vepra...al trebas proci par tih pocetnih misija da naucis te neke poteze, i malo i provjezbaj tamo u dvorcu di je ko onaj neki ring za vjezbu...
jesam sad idem prema jeruzalemu al mi ide na zivce kad oni cuvari stalno za mnom neda mi ih se klat.
Edit: doso do memory block 4 sad sam u damacusu lepo je kad imam skilove sam ih koljem a nji 20 na mene ja sam comboe i skillove radim nekad counter al ih i s nozem koljem al nejveci je uzitak bacit ih sa krova

Zadnje izmijenjeno od: Wolfblade. 19.10.2008. u 12:21.
Staro 19.10.2008., 12:22   #683
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

doso do memory block 4 sad sam u damacusu lepo je kad imam skilove sam ih koljem a nji 20 na mene ja sam comboe i skillove radim nekad counter al ih i s nozem koljem al nejveci je uzitak bacit ih sa krova
P.S: zna ko onu misiju kad moram one cuvare eliminirat u damacusu ali tih a ja neznam kak to sve pun ljudi ja nega s nozicem iz rukava al svi vide neznam kak da me ne vide moze ko pomoc kak izvet stealth kill pred svim ljudima molim pomoc
Staro 19.10.2008., 13:12   #684
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
Autor Wolfblade Pregled postova
doso do memory block 4 sad sam u damacusu lepo je kad imam skilove sam ih koljem a nji 20 na mene ja sam comboe i skillove radim nekad counter al ih i s nozem koljem al nejveci je uzitak bacit ih sa krova
P.S: zna ko onu misiju kad moram one cuvare eliminirat u damacusu ali tih a ja neznam kak to sve pun ljudi ja nega s nozicem iz rukava al svi vide neznam kak da me ne vide moze ko pomoc kak izvet stealth kill pred svim ljudima molim pomoc

Ovisi o tome kak su ti kontrole slozene...sad neznam dal ti je lijeva ili desna tipka misa za taj silent kill...uglavnom dok napadnes tipa onak "luđački" svom silinom bodezom u vrat to ne prolazi u javnosti jer ljudi to naravno skuze...zato treba izvesti taj silent kill koji je cisto jednostavan, prišuljaš se tipu iza leđa na nekih par centimetara i automatski ga Altair primi i zarine bodež onak odispod u kičmu...a ak ni to ne pomaže, onda ga slijedi pa to napravi u nekoj ulici di nema bas ljudi, a ne ono na glavnom trgu...do sad bi vec trebao imati neki instinkt ubojice... (pogotovo ak si igrao i neki nastavak hitmana)...upotrijebi malo maštu...i naravno izbjegavaj bilokakve kill-ove ak stoji jos neki vojnik par metara od tebe.
Staro 19.10.2008., 13:19   #685
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Ovisi o tome kak su ti kontrole slozene...sad neznam dal ti je lijeva ili desna tipka misa za taj silent kill...uglavnom dok napadnes tipa onak "luđački" svom silinom bodezom u vrat to ne prolazi u javnosti jer ljudi to naravno skuze...zato treba izvesti taj silent kill koji je cisto jednostavan, prišuljaš se tipu iza leđa na nekih par centimetara i automatski ga Altair primi i zarine bodež onak odispod u kičmu...a ak ni to ne pomaže, onda ga slijedi pa to napravi u nekoj ulici di nema bas ljudi, a ne ono na glavnom trgu...do sad bi vec trebao imati neki instinkt ubojice... (pogotovo ak si igrao i neki nastavak hitmana)...upotrijebi malo maštu.
a s kojim bodezom onim nozom ili onim skakavcem iz rukava
a problem je imam vremensko ogranicenje ubit 2 ta privatnih strazara a oni su u damacusu u onoj trznici velikoj ulici pod krovom ja upadnem kroz krov di su otvorene resetke na one grede spustim se uzmem mali bodez ja mislim on ce ga polako a ovaj ko konj skoci na njega i bodezom ko da kolje vepra
nema male ulice on samo po toj najvecoj strazari.
P.S fora mi je da ako ubijes sve cuvare koji su te napali ne traze te vise meni jedan kad ubijo 10 cuvara onaj 11-ajsti pobigo a ja ga onim nozem za bacanje u leđja
jel postoji koji nacin da me zauvjek zaborave a ne kad pored njih prodjem oni me skuze
Staro 19.10.2008., 18:34   #686
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Silent kill moreš napraviti samo sa onim skrivenim nozem u ruci koji iskace...dojdes iza tipa, Altair ga automatski "zagrli" i zarine mu taj noz iz zapešća u kičmu...

To ionak imas odma u samom pocetku igre...taj silent i taj divljački napad...u samom pocetku dok se u onom nekom rudniku prišuljaš onom tipu...tam ti pise to za tipke (da mores napraviti taj silent ili onaj u vrat)...mislim da su ti to tipke button 0 i button 1...jedan od njih silent drugi nije...mislim pa barem nema puno kontrola u igri.

Jednom dok zaratis sa tim strazarima nema povratka vise...jedino ak napravis plasticnu operaciju...LOL
Staro 19.10.2008., 19:15   #687
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Silent kill moreš napraviti samo sa onim skrivenim nozem u ruci koji iskace...dojdes iza tipa, Altair ga automatski "zagrli" i zarine mu taj noz iz zapešća u kičmu...

To ionak imas odma u samom pocetku igre...taj silent i taj divljački napad...u samom pocetku dok se u onom nekom rudniku prišuljaš onom tipu...tam ti pise to za tipke (da mores napraviti taj silent ili onaj u vrat)...mislim da su ti to tipke button 0 i button 1...jedan od njih silent drugi nije...mislim pa barem nema puno kontrola u igri.

Jednom dok zaratis sa tim strazarima nema povratka vise...jedino ak napravis plasticnu operaciju...LOL
aha sad kad sam se naucio borit i dobio skillove uzitak se borit zbog dobrih animacija multiplayer bi bio super za ovu igru jednio bi borebe vjecno trajale stalno bi sam stajali i cekali dam ovaj napadne da izvenu cunteratacck
Staro 19.10.2008., 22:32   #688
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Assassins Creed

igram igru na max postavkama, na 1280*1024 sa e8400 procesorom, hd4870 512ddr, 4gb ddr2 na os XP_pro sp3, na 19" lcd monitoru, koristim ata hdd seagate!
igra mi ide dosta brzo ali uvjek kada ubijem nekog strazara ili nesto se dogodi bez da odam bez veze okolo mi zatrza komp i stane na 1-2sec pa mi to pomalo ide na zivce a mislim da bi trebalo sve ici bez problema...inst. sam i najnoviji patch za igru! ja mislim da to nije normalno!
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2008., 23:04   #689
Izet Fazlinovic
Premium
Moj komp

Izet Fazlinovic's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
e ovak: ovaj problem od gore sam rjesio tako da sam iskljucio net prije ulaska u igru a sad imam novi problem, stavio sam vistu i dx10, i igra mi nije full screen, vidi se gore prozor i ne mogu ga uvecat, jel netko zna zasto?!
Izet Fazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2008., 23:08   #690
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Jel ima u opcijama Fullscreen?

Probaj stisnuti Alt+Enter, trebalo bi prebaciti u full

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore