|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Error: Windows cannot find 'C:/winlogon.exe'
nov sam na forumu pa ne znam tocno gdje se sto upisuje ali nadam se da ce i ovako netko pomoci... hvala unaprijed! EDIT: sorry bez ljutnje... promjenit cu naslov dok skuzim kako:-( EDIT: molim onda admina da preimenuje temu i stavi bez pomoć!!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.10.2008. u 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To što si nov ne znači da pravila ne vrijede i za tebe... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659 EDIT: Napreduješ, ali ipak još jednom sve pročitaj, može? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 17.10.2008. u 15:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala... ovako dakle...kada upalim komp i logiram se pojavi mi se windows cannot find 'C:/winlogon.exe'.make sure you typed the name correctly... itd nakon sto stisnem ok u prozorcicu komp nastavi s radom normalno do sljedeceg paljena i opet ponovo isto.ali mi se s vremena na vrijeme ugasi explorer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
OK, očito sam pisao na kineskom pa ne razumiješ. ![]() Dakle, koje Windowse imaš i koji service pack? Što si radio pa se to pojavilo? Samo od sebe nije sigurno. Je li komp bio napadnut od strane kakvih štetočina pa je ta greška posljedica čišćenja? Što detaljnije opišeš problem, to ćeš prije dobiti odgovor.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
microsoft windovs xp version 2002 professional service pack 2; ne bih znaoda li je to posljedica ciscenja nedavno sam instalirao avg 8 pa je on nasao svega, tako da ne mogu specificirati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ok imam hijackthis program ali kome da posaljem log jer se ne kuzim sto bi s njim ne bih htio da izbrisem nesto vazno iz windowsa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |