|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Mijenjanje formata slike u DivX-u
Imam film u DivX formatu i format slike je takav da je film unutar uskog crnog obruba (ne znam kako da se izrazim, mislim da je to format 16:9). Želio bih da mi format slike bude kao kod DVD-a (sužen sa širokim crnim obrubom). E sad me zanima koje su brojčane vrijednosti za taj format? U converterima koje imam imam više opcija za video size: 640x480, 320x240, 704x576,... Pokušao sam konvertirat neke DivX-eve, ali bi mi konvertirani file uvijek bio znatno veći od originalnog (i preko 500MB). Ako bi veličinu ograničio na 700 ili 800MB, onda bi mi slika bila jako loše kvalitete. Pokušavao sam s Ultra AVI Converterom, WinAVI-jem i Xilisoft Video Converterom, ali uvijek isto (možda nešto nisam dobro radio). Postoji li program s kojim bi mogao promijeniti format slike, a da mi veličina DivX-a i kvaliteta slike i zvuka ostanu isti? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
VirtualDub. I nisam skuzio kakav format slike zelis prebaciti u kakav? Ti imas 4:3 video file unutar kojeg je 16:9 slika (sa letterboxom, odnosno crnim shtraftama gore i dolje) ili obrnuto? Ili nesto trece? I zasto to zelis preformatirati, zbog gledanja na necemu (cemu) ili?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo ovako to izgleda: iz ovog formata ![]() ![]() u ovaj. ![]() ![]() Nemam neki poseban razlog, jednostavno mi je ugodnije gledati suženiju sliku DVD formata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nitko? Mislim da je sad jasno što želim. |
![]() |
![]() |
|