|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima li tko da koristi RAID na matičnoj; 410AS 2 x 250GB vs 1 x 6400AAKS?
Pozdrav! Zanima me ima li netko da koristi kontroler na maticnoj? Dali to valja ili se isplati dat 1000 ++ kn za bolji? Imam X48-DS4, slozio bi 2x250 u raid, pa eto pitam dali ce to funkcionirat na toj ploci sa original kontrolerom na ploci?
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
di si ti uopce i vidio na forumu neki bench usera sa dodatnim kontrolerom? ![]() sve koje sam ja vidio bili su na MBO....
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mda, tko bi rekao da se o tome pričalo već...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
410AS 2x250GB vs 1x 6400AAKS?
Malo gore vise admin mi zavtorio topic a htio sam postavit par pitanja, na koje kad saznam odgovor bit ce mi laksi zivot. Pretragom ovog foruma nisam naso odgovore. Zato te molim da ne zatvaras topic. 1. 410AS 2x250GB vs 1x 6400AAKS? Sta je bolje koristit za systemski disk? 2. Matrix raid (0+1)? sta je to? softwersko pomagalo ili je to vec tvornicki ugradeno u intel chipset?
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Tvornicki ugradjeno.
![]() |
|
|
Oglas
|