|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Vraćanje sa viste na XP
Ima sam Xp i isa sam na upgrade instalaciju Viste. Kad sam instalira vistu radi mi neko vrime i onda se pojavi šugavi plavi ekran. Kako mogu vratit na XP, bez da formatiram disk. Problem mi je šta mi se skida masu torenta i ako formatiram izgubit će se, a kako ovo stalno blokaje, ne mogu ih downloadirat do kraja sa vistom
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Bez formatiranja diska nikako. A ovo za torrente,kontam da se možda čak i mogu kopirati te stvari što su napola skinute i oni fajlovi za download ali nisam siguran,to nek ti odgovori ko je to radio. A uostalom,ako imaš flat ko da je važno,skidaj ponovo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ako imaš OEM verziju Bussiness ili Ultimate Viste, postoji mogućnost downgrade-a. Proguglaj malo u vezi toga...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma uspija sam pribacit torrente, a i imam flat tako da me nije briga. Sad moram formatirat ovo smeće i stavit xp.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sličan problem!
Evo i ja imam sličan problem, doduše ja ne bi prelazio na xp, al bi jednu instaliranu Vistu Ultimate x64 bez seriala zamjenio drugom istom takvom sa serialom ako je već ne mogu nikako cracknut drukcije? Strah me da ne izgubim podatke s te particije diska(imam ih jako puno)... postoji li mogućnost nadogradnje Viste, istom ali s drugog DVDa, ako kužite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
...
Ja nisam nista ilegalno pitao, vec samo dal se moze Vista koja je sa serialom i sve ispravna presnimit preko one koja je bez toga? No riješio sam privremeno taj problem, al me zanima svejedno odgovor? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|