|
![]() |
#1 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
Reprodukcija HD-a
Pozdrav imam jedan veliki problem s x264 video fajlovima. Kad pocnem gledati neki video prvih par sekundi je ok i slika i zvuk, a nakon toga zvuk ne prati sliku, odnosno govor. Trenutno imam XP sa SP3, od codeca samo Core AVC i KMPlayer. Podesio sam u KMPlayeru da korisit Core AVC i to je prije nekih tjedan-dva radilo ok, ali sad je to uzas. Samo obican xvid radi dobro. Prije sam imao instaliran i GOM player i ffdshow ali ni to ne radi. Cudno mi je jer je pred tjedan dana sve radilo, a sad nece. Cak sam instalirao i o&o defrag i ad-adware i opet nista. Lud sam vec... sto napraviti? hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Bilo bi korisno kad bi popunio moj komp. Jesi pogledao ovu temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98826 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Uninstaliraj sve codece, pa probaj instalirat samo K-Lite Mega Codec Pack, ja s njime isto gledam x264 filmove ( dosad me nije ništa zezalo ), pa postavi u Media Player Classicu postavke ovako: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
jedno vrijeme je radilo donekle ovo sto je night_whisper predlozio, ali sad opet trza i kasni i nije gledljivo. dal stvarno moram reinstalirati windowse? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|