|
![]() |
#361 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#362 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo završil sam clear sky. Bilo je bugova i preporučujem da sejvate svakih pol sata u poseban slot, ja sam se dva put moral vračati tri sata unatrag, jednom mi nisu htjeli otvoriti vrata a piše main quest da moram tu ići i jednom mi lik da quest a u PDA se nikaj ne zapiše i nisam znal kam iti nije bilo ni oznake na mapi kam iti. @tdominov - sa exoskeleton armorom ti je nosivost 90kg, armor se da upgrejdati da još 20kg možeš nositi i ima tri vrste artefakta koji povećavaju nosivost, obično se nalaze u gravitaciskim anomalijama. Sa exoskeletonom, snajperom (većim) ili strojnicom nemreš sprintati. Inače ja sam tu strojnicu dobil kao zadatak iz sidequesta tak da neznam dal je po defaultu tam ili ju je sidequest tam postavil. Još sam našel i roketlančera za koji sam isto mislil da nema smisla al ima jedan bos pri kraju za koji bi dobro došel. El se zna dal opet ima krivih i pravih završetaka igre ko u orginalu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
moze li mi ko pomoc? presao sam pola igre ali sad kad sam doso do red foresta i poprico sa onim starkeljom,izadjem iz one njegove kuce i snimim,slkedeci put kad sam tu lodiro jednostavno me izbaciva iz igre nakom minute, ama bas svaki put. igra je i prije padala ali nista strasno. imam patch 1,503 i ne mislim stavljat novi patch jer onda ne rade savovi. cinimi se da me pocne izbacivati kad se pojavi ona mala disketa. inace moja je preporuka ne igrajte igru dok ne izadju barem jos tri patcha |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
mah, ona disketa dolje meni uvijek blinka... i zasto su jebeni developeri u taj jebeni novi patch stavili da nema ammoa u onim svim stashevima u outpostovima?? wtf??? sada bi imao ammo za vintara :tuzan: |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
ma provo sam staviti novi patch pa nerade,a i nama logike da rade jer se mjenjaju neke stvari u misijama.kako mislis da imam puno sranja za obavit, pa prico sam sa starim i sad bi trebo navodno krenut prema vojnoj bazi ali me cijelo vrijeme izbaciva |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ma i sam nivo tezine igre diktira drugacije igranje jel ko zna koja je fora da sad vise nemogu ljudima prodavat oruzje ? prije sam mogo ovak nikak skupit para a skupljat oruzje i onda ga nosit na prodaju nekom od tredera me zivcira i oduzima mi vrjeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Premium
|
ja nikad ni nisam mogo prodavat oruzije i municiju obicnim ludina nego samo treaderu,ali znam da ima neki mod da prodavas svima sve i svasta ali nije onda zabavno |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Premium
|
rade patchevi samo moraš deinstalirati igricu jer crack je ruska verzija ili tako nešto a do starkelje sam ja došao mukom kroz cijeli red forest preko anomalije na tenku.Igrao sam i sa 1.5.03 došao sam do starkelje i isto mi se rušilo sam ne tu.Poslje starkelje moraš ići u neki rudnik a ne vojnoj bazi.Moj ti je savjet uzmi sve patcheve 1.5.03,04,05 sve to fino instaliraj i onda igraj kako treba |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Premium
|
meni je kraj malo bez veze i ne kontam što su oni svi pred onim monitorima u nekom hodniku.I onaj lik sa tatuom stalker na kraju daje znakove života što bi možda navodilo na još neki nastavak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Premium
|
onaj lik sa tetovazom je lik iz prvog dijela soc. znaci ako stavim sve patcheve i instaliram igru nanovo savovi ce mi radit.hvala idem odma provat |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() mene više zanim što se na kraju dogodi s nama, našim likom s kojim igramo u CS (mogući spoiler: kaj isto poginemo kao i svi ostali osim streloka i završimo u dead trucku)... proći ću ga još jednom kao i prvi dio, jer 100% postoji nešto što sam propustil u igri... i šteta kaj je limansk tako linearan, kao da igram cod a ne stalkera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Premium
|
ima li ko mozda save (patch 1.504) u red forestu kad poprica sa starim lovocuvarom pa da mi ga posalje mailom.sve sam provo ali igra mi ne smeka dalje. sta se tice lika na kraju igre gledo sam na youtube meni se necini ono strelok nego marc one |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
tako je sad sam se prisjetio kraja na youtubeeu da je mark one strelok i da je bila pogreska |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
pozdrav svima koji gube vrijeme u rusiji, poceo sam igrat stalkera i navodno u army base na pocetku cordona ima 350kg municije, kojega nikako nemogu nac, di se tocno nalazi ? Takodjer trazim municiju za vintar, di je mogu nac/kupit ? thx.
![]() |
#388 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
To za tolko municije ionak ima valjda u onim prvim verzijama samo, ovaj zadnji patchevi su to maknuli valjda za tolko municije tamo...municije ionak imas dosta ak haračiš one koje ubiješ A za taj snajper u pocetku nemas bas negdje te municije, a niti je sam snajper bogzna sto, ima puno boljih...a niti se ne isplati dati sline pare za popravak te Vintar puške jer mislim da joj je condition gotovo na 0 pa svakih par metaka se zaglavi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Imam problem, morao sam deinstalirati winse ali sam kopirao Folder sa gamedata i sejvovima od Stalkera na drugu particiju i poslije nove instalacije vratim folder tamo gdje ga igra postavi u Shared folder ali nemogu pokrenuti igru.Imam instalirane sve patcheve.U čemu je caka ili ču morati sve nanovo a taan završio kod onog Starkelje i jedva se popeo na onaj tenk.(dušu sam ispustio barem 10-ak puta dok sam uspjeo). ![]() Ili ukoliko ima netko neku opciju ili možda bi radilo ukoliko netko ima sejv od tog dijela da mi pošalje ukoliko je to moguče i radi tako.Bio bih zahvalan. Unaprijed zahvaljujem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pitanje za bolje iskusne Stalker-ovce... Prešel sam SoC i stvarno bila solidna igra dok se covjek navikne...igram i Clear Sky, razocali me jedino bugovi u igri, odnosno restartanje kompa povremeno, barem 1-2 puta dnevno...cak i na verziji 1.5.05 Al ustvari koja je razlika između SoC i Clear sky? Naravno da je razlika u grafici, upgrade-u oruzja, armora, skupljanju artifacta (koje jos uopce ne kuzim iskreno, mislim znam da nisu u svakoj anomaliji, ali nikak da nađem, imam onaj detektor za 1500 RU koji je kao bolji nego ono sranje na pocetku), vise frakcija, itd... Sad sam na Red forestu slijedeci Strelocka... Al sto se price tice, sve mi to nekak slicno...ne sjecam se bas svih detalja iz SoC kad vec dosta vremena proslo od kad sam to igral... Dal je najveca razlika u prici sto igras samo s drugim likom? (kao sto je razlika Crysis i Crysis Warhead) ili jos i nest drugo Znam da je i u SoC onaj profesor imal tak kamp, pa ga trebalo braniti od tih zombija, pa onda s tim Strelockom, sve mi to nekak slicno jako, a opet naravno misije razlicite... Ajd please moze ko pojasniti u par recenica, odnosno povezati to sto se tice price izmedu ove 2 igre...i to za artefakte |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|