|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Zaboravio lozinku na svom Sony Eriscconu W810i - nisam ga gasio mjesecima i sad se ne sjećam više lozinke ![]() ![]() kako da ju saznam/resetiram? ima li načina? (osim servisa) EDIT: problem riješen uz pomoć stuc-a. napisao i kratki vodič za buduće avanturiste sa zagubljenim lozinkama ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 11.10.2008. u 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Dosad sam cuo 2 rjesenja za to , ali nisam probao niti jedno jer ne stavljam nikakve lozinke upravo da ih ne zaboravim . U prvom primjeru sam cuo da je jednostavan reflash moba sa novim softom sve rjesio , a u drugom sam negdje cuo da se u programu za flash vidi lozinka . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
evo guglao sve i svašta - od nekog MultiServer (tako nešto), do XS++, MyPhoneExplorer itd. i našao "rješenje" u Update Service - updateao mobitel prek kompjutera i obrisale se sve postavke (imam od ranije backup na myphoneexploreru) i upalim ga sada - i eng. je sve itd. (vidi se da je reset) i opet traži Phone Code - probam 0000 - ništa, 1234 - ništa. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ima načina da se izvuče kod ako je to u pitanju Phone Lock Code kod tebe, znači ne pin cod ? Treba ti: 1. Programčić- PhoneLockCode. 2. Sony Ericsson/Gordons Gate USB driveri. 3. Standardni USB cabl, mislim da se zove DCU-60, koji si dobio sa telefonom. Instaliraš te drivere i provjeriš dali rade tako da ćeš ugasit telefon te stisnuti tipku "C"-držati je stisnutu i prikopčat telefon na kabl. U device manageru moraš vidjeti ovo što sam zaokružio crvenim. To je tvoj w810i ili bilo koji Sony Ericsson ! Ako je sve kao na slici, otakačiš telefon i to sa slike će sve nestati - to je ok. Sad dolazimo do glavnog, prvo pokreneš program phonelockcode i spajaš telefon istim postupkom kao za provjeru drivera. Imaš 30s da spojiš telefon po uputama prikazanim na slici. Kad se telefon uspješno spoji u roku par sekundi će program očitati tvoj kod i to bude prikazano kao na slici. Tijekom cijelog postupka provjere rada drivera i očitavanja koda telefon je ugašen, ako se telefon upali, nisu dobro instalirani driveri. Ovo radi sa svim Sony Ericsson koji se spajaju sa tim dcu-60 kablom, probao sam i radi sa k750, w800, w810, v640 te nekim Z no sad se ne mogu sjetit točno naziv modela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
|
Skinuo programčić i imam kabel. Nego zezaju me ovi driveri, kako ih instalirati? ![]() Skinuo sam slijedeće za W810i sa ove stranice -> http://ma3-origin.extranet.sonyericsson.com/drivers/ I prokopčam telefon i nađe "New hardware" i kad probam da instalira drivere s lokacije drivera koje sam skinul maloprije ^^ - ne radi, piše da nisu "odgovarajući". i nakon "Finish" - mobitel se pali... A ako probam preko PC Suite - na nalazi telefon jer isti mora biti u "Phone Mode" u kojeg ja ne mogu ući jer neznam Phone Code... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
A imaš i jednostavniji način. Ako znaš zadnja 2 ili 3 broja koja si zvao, nazoveš službu za korisnike i rečeš im u čemu je problem. Oni te pitaju zadnja tri broja koja si zvao (ja sam im rekao 2) te ti oni daju PUK. iskušano - radi :-D |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
O cemu ti to ? kako bi operater znao kod koji korisnik unosi u telefon za lokanje sadrzaja telefona ili tipkovnice ? oni znaju PIN i PUK , ali to nema veze sa ovom temom ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
/
|
Citiraj:
![]() EDIT: pretekao Router |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
To što si ti instalirao su USB a ne USB FLASH driveri. Trebaš instalirati Sony Ericsson USB Flash Driver/Gordons Gate. Evo ovdje imaš zamaskirani link na te drivere. Telefon ne priključuješ na komp odmah, prvo instaliraš drivere, ugasiš telefon i onda ga prikopčaš te provjeriš dali driveri rade, mora ti sve biti identično kao sa prve slike. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
/
|
Skinuo ove s tvojeg linka i niej radilo. Skinuo zatim ove: http://www.akshayy.com/sonyericsson/...flash-drivers/ tj. sa http://se-lifestyle.com/filebase.php...&what=c&page=1 i radi savršeno ![]() zahvaljujem stuc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Ajd, nek si ti njega provalio ![]() Doduše ja sam naletio na još jedne s kojima radi i u device manageru onda piše: sony flash device umjesto generic flash device, šta kod tebe piše sa tim driverima ?? Ima još jedna caka, kad tako prikopčaš telefon i on bude prepoznat kao generic ili sony flash device ( kod provjere drivera ), to traje samo 30-ak sekundi i automatski se samo isključi. btw: koji je na kraju bio kod ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
/
|
neznam, reagirao je ko da ih nisam ni instaliral - ista stvar. i sada kad sam ih maknuo (te tvoje) i ostavio ove "svoje" - stvar radi tako da (meni) očito nisu potrebni/ne rade kako treba. Generic Flash Device ![]() 6 znamenki koje ni sad nemrem skužit kaj znače ![]() EDIT: evo ovako je meni radilo ![]() Zadnje izmijenjeno od: svebee. 11.10.2008. u 00:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|