|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
dakle saphhire je izdao novi bios,pa vlasnici 4870 karte mogu preuzeti bios sa ove stranice http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php a kao što možete i vidjeti promjenjene su frekme na karti pa tko voli neka izvoli.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Gamer and Abuser of Life
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo da ne otvaram topic<> imam saphhire 4870 i koji je problem nemogu se nista igrat sa njome, igram ponekada 20 minuta WoW-a(ovo je lose kada raidam:P) a ponekada i po 13 sati u komadu,kada se smrzne komp pojave se artifakti a ponekada me samo baci van iz igre i u lijevo kutu na monitoru se pojavljuje ANALOG,pa DIGITAL tako oko 15 sekundi pa bum mrtav pc.Dalje dal je moguce da ta graficka nemoze pokrenut CS,pitam jer ja ga nemogu..svaki puta kada ga pokrenem cijeli monitor pobijeli nakon toga dode screen sa 2 tipa *1 sa gunom a drugi sa puskom*+ da nema nikakve opcije da nesto mjenjam i 5 sekundi nakon toga me baca bez ikakvoga opisa??? Dla da vozim graficku da servis ili sto?? nemam je niti 1 mjesec...... i nema vere dal; je 8.7 - 8.8 - 8.9 malo cacko po netu: "I have a similar, if not identical problem ... Zakash, thanks for posting the video! Here are my specs: Q9450 Asus Rampage Formula - flashed to latest BIOS OCZ PC-8500 Reaper 4GB 2 HD 4870's in crossfire, with Artic Accelero S1 Rev. 2 OCZ Pro Xstream 1000W PSU Vista x64 ultimate Idle GPU Temp: ~ 50 C. I've tested on S.T.A.L.K.E.R. as well as Furmark, and the same thing happens. Things will be working smoothly for a few minutes, and then the screen goes black and loses the signal, but the system continues to operate. I noticed the GPU temp while running Furmark just before crash was 70 C. Not exactly overheating, IMHO. http://forums.amd.com/game/messagevi...threadid=98860 http://forums.techpowerup.com/showthread.php?p=988216 plz ljudi pomoc Zadnje izmijenjeno od: smasher666. 08.10.2008. u 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#728 | |
Gamer and Abuser of Life
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo mene opet, vidim da nitko ne dgovara, možda slika pomogne, ovo mi se dešava nako
kembighno - daj mi reci kako si rjesio taj problem ja imam isti takav. zbrejka se sistem i pojavljuju kockice po ekranu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Gamer and Abuser of Life
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko je vec bilo odgovora na to pitanje!? Maximum karte nebi. Klokni ga na 3.5+ i onda da.Ali da ce sasvim fino raditi naravno da hoce.
![]() |
#733 | |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
|
smasher666@ klok je 750 pa piše ti sa strane.. ![]() ![]() CyberT@ sve je isto kao i na starom biosu osim kao što vidiš dignuli su frekme još gore..dakle nema beda sve šljaka kao i na starom biosu...no problem.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Premium
|
nebitno žile važno je da zna na što mislim...frekma frekva ili frekvencija ista stvar uzmi to kako god želiš uglavnom dođe na isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Neki dan postao ponosni vlasnik 4870, kupio sam sonic verziju od XpertVisiona, prvobitni strahovi su mi bili da ce se rastopit no 2 hladnaka na njoj su sasvim dovoljna. Jucer sam vrtio Crysis W par sati temp je sitno presla 50 (na normal modu) stupnjeva tak da sam pre zadovoljan. 3d mark Vantage 10200 s q8200 procesorom (na default vrijednostima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Premium
|
Pozdrav svima,Imam jedan problem što se tiče Sapphire HD4870,naime kad je grafička pod opterećenjem ili scrollam preko neke bijele površine tipa dokumenta ili ako npr. pomičem mišem bsplayer ispušta neke zvukove.Sad ne znam dali je netko imao slična iskustva s nečim takvim,al osim toga sve radi ok,pod bilo kojim clockom, igrice, 3dmark, pregledaovao sam dali je grafa dobro sijela na slot,dali su konektori od napajanja dopro uštekani,sve sam isprobao.Ne znam možda ima i veze sa monitorom jer je totalno crt smeće od smartvisiona i kad nije uštekan u grafu onda na konektoru kao da cvrči... Ako je netko imao sličnih problema,ne samo s ovom grafičkom nego općenito ili ako netko zna zašto se ti zvukovi javljaju nek mi javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
I moja crvci,i kad ne scrollam...Neg,cim daje sliku,crvrci ![]() ![]()
![]() |
#740 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#741 |
Premium
|
Ma ova moja se uopće ne čuje dok ne radi na nekoj bijeloj površini ili dok ne vrtim neku igru...hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Gamer and Abuser of Life
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Imate par postova iznad rjesenje. Stavite si novi bios i sve bi trebalo raditi. Meni za sada radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Premium
|
Ovak crkla mi je 4870 znaci prva serija te grafe koja ima onaj crveni cooler s onom zenskom, dobih zamjenu za drugu sa tako predobrim coolerom da ne prelazi 50 stupnjeva za pol sata igre znaci max do 55, a ona prva je cak do 80 isla napokon su rijesili hlađenje ovdje mozete vidjeti tu drugaciju, ova crna gore, puno je tisi cooler http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=245 |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
ovdje sam dobio, dobili su novu seriju grafickih http://www.iq.com.hr/, i skoro duplo je tisi |
![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Gamer and Abuser of Life
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |