|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Premium
|
nisi ti skuzio kome i cemu je namjenjen moj odgovor, plavi? ha? delta uopce nije upitna.ili easy ili level igre. citaj s razmjevanjem ![]() ![]()
![]() |
#278 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Pa kako je vama nekima prekratko, treba znati "uzivati" u igti ![]() ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Brat od Đon Vejna
|
Dobro ajde ako oces brojat cu Loading pa ce ispast 4 i pol ![]() Ali, posto su Koreanci ovaj put laksi za ubit (manje metaka) i gluplji fakat je bilo pushiona. Onim elijenima sto lete i za sobom vuku one male treba vise gauss municije da padnu, sva sreca da je ima dosta. Grafika mi je odlicna dok sam u sumi i to, vidio sam da su shadere jos nabrijali , pa stijene maju vise efekata. Meni je osobno jedina mana duljina igranja, odlicne su animacije, da ih je tolko bilo u Crysisu bilo bi opako! |
![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
možda ću jednom s guštom proći ispočetka cijelu igru u jednom dahu, ali sad za to nemam vremena. možda će mi na kraju biti fakat prekratko, ali sad mi se zaista ne da ponavljati oni kaj sam prošao. a fala Bogu ima i onih koji pomognu umjesto da fućkaju ![]() thanx @Lud76
![]() |
![]() |
#282 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Banned
|
E vi ste fakat ljencine,pa dajte odvojite 15min i stvikajte taj krajsis,dobit cete prek 10 frejmova,a razlika u kvaliteti ce biti neprimjetna. Ugl crysis tweak guide,posto isto vrijedi i za vorhed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Mi moze netko od vlasnika potvrdit.. Zanima me iskljucivo multiplayer.. i kupio bi igru samo da mogu igrat MP, online, bez zajebancije s hamachiem i slicno. Pa me zanima, kakav je community, dal ima dovoljno ljudi da se uvijek igra, da nisu mape polprazne itd. hvala
![]() |
#286 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Ne znam what's the big deal sa Delta ... bas sam preso Crysis ponovo, na Delta, i nekakve razlike u tezini uopce nema.. jedina komplikacija je nedostatak nisana i to je to. Sve ostalo mi je isto kao i tezina ispod. Shotgun, speed mode, i cijev u facu = 1 dead korean ![]()
![]() |
#288 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Jedino mi je to cudoviste palo na pamet jer je ''glavni'' lagan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
Ak je onaj sugavi naranđasti, onda nea frke, odes u skrseni avion, pokupis onaj prototip emp puske i odes rokat po glavnom, i da, ta puska je jaka ali samo na blizinu tako da se moras dost priblizit elijenu
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
|
prešao na vistu64 i imam nakon 80% učitavanja levela crni ekran. počne sporo odbrojavat. svakih recimo minutu pomakne se po 1%, no probavah par puta i svaki put pukne na drugom postotku, no uredno sve radi do 80%. neki help? novi drajveri, friška instalacija viste, ama baš ništa osim warheada nema instalirano.iskustva i pomoć...thx.
![]() |
#296 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Sporo učitavanje imam i ja.Jednom mi je 25 minuta dizalo level ![]() Kao riješenje je da forsaš DX9,provjereno brže učitava. A šta uzrokuje to,pojma nemam,vjerojatno neka neoptimiziranost koju se nadam kako će ispravit patchom.Vjerojatno se i manifestira samo na Visti x64(koristim ju i ja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Premium
|
thx..ali nije toliko stvar sporoce nego kaj pukne.ono, odem jest, dode do 92% i puf crni ekran, a malo posle toga poruka: graphics driver stop working bla bla...i srusi se igra. ili cak niti ne dode do loadanja vec pukne pri ulasku kad srezem uvodnu animaciju pri New game. ugl, cudno rusenje...trazim savjete, rkli bi guglam no nis posebnog. podosta ljudi istu muku muce, no rjesenja i nema. osim kaj se spominje FORGET dx10 ![]()
![]() |
#298 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Forget dx10 i ne pali baš. Ja igram Crysis Warhead i Wars u XP-u. Meni učitava normalno, ali trenutak prije onog "press any key to continue" ekran se izgasi i upali, i tek onda mogu pressat any key... No to nije sve, tokom igre u nekim situacijama mu također dođe blackout. Npr. kada neka granata padne blizu mene, ekran se zacrni i odcrni cijeli. Jednom je pala kraj mene i ugasio se ekran kompletno i sve blokalo. Znam da zvuči smiješno, ali zaista je bilo tako ![]() Taj Crysis je totalni system hog... Razloge trebaš potražiti u njegovim developerima, nije tvoj komp kriv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
|
Odigrao sam C:W na 64-bitnoj Visti i niti jednom nisam uočio nikakve probleme sa grafikom (dakle, bez rušenja i bez presporog učitavanja novih levela). Imam instalirane zadnje nVidiine drivere. Mislim da C:W voli puno RAM-a (posebno na Visti).
![]() |
|
|