Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 05.10.2008., 16:39   #1
edoo
1337
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
(riješeno) Win xp se ne brise?

Imam problem tijekom pokretanja pc mi se uvijek pojavi da izaberem windowsw koje ocu pokrenuti kako da izbrisem onaj visak
i jos 1 problem
Kad ocu instlirati nove windowsw nemogu pokrenuti s botanjem cd moram tek pokrenut pc i da mi ocistava cd s mog racunala ;S
i onda kad dode mi odabir particpacija nemogu izbrisat particiju na kojem se nalazi windows xp korsitim sada SP3
molim ak neko moze pomoc
edoo je offline  
Staro 05.10.2008., 17:04   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Za prvi problem editiraj boot.ini datoteku http://support.microsoft.com/kb/289022/hr
A za drugi problem kad bootas sa CD-a onda mozes dirat particiju od win i bilokoju drugu,a ne mozes to iz windowsa radit..U BIOS-u stavis pod first boot devise cd-rom sejvas i bootas.PS.Ispuni opciju moj komp.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.10.2008., 17:23   #3
edoo
1337
Moj komp

Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Za prvi problem editiraj boot.ini datoteku http://support.microsoft.com/kb/289022/hr
A za drugi problem kad bootas sa CD-a onda mozes dirat particiju od win i bilokoju drugu,a ne mozes to iz windowsa radit..U BIOS-u stavis pod first boot devise cd-rom sejvas i bootas.PS.Ispuni opciju moj komp.
E hvala ti sad sam bas izbriso i restartovo pc i radi Thx
A za 2 problem to cu sad ovaj tijedan uraditi jer moram
Kupujem si novi komp pa ocu da ovaj sredim isto
Al kad stavim botanje na prvi poziciju nece :S odo sad probat bezze javit cu se s editom
Edit: nece da bota mozd cd nije uredu

Zadnje izmijenjeno od: edoo. 05.10.2008. u 17:44.
edoo je offline  
Staro 05.10.2008., 17:47   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
postoji mogucnost da xp-i koje imas jednostavno nisu bootabilni. imam ja takve, 2005 izdanje (sa integriranim sp2, dx9.0c, novijim media playerom, itd itd). njih sam mogao samo iz vindovsa pokrenuti, i oni mi nisu dali zgaziti cijeli C nikada (obrisat particije recimo, pa ispocetka napraviti kako mi odgovara).

ako si namjestio u biosu da prvo boota sa cd-a, probaj sa nekim drugim cd-om sa xp-om, mora raditi.

Burko je offline  
Staro 05.10.2008., 17:50   #5
edoo
1337
Moj komp

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
postoji mogucnost da xp-i koje imas jednostavno nisu bootabilni. imam ja takve, 2005 izdanje (sa integriranim sp2, dx9.0c, novijim media playerom, itd itd). njih sam mogao samo iz vindovsa pokrenuti, i oni mi nisu dali zgaziti cijeli C nikada (obrisat particije recimo, pa ispocetka napraviti kako mi odgovara).

ako si namjestio u biosu da prvo boota sa cd-a, probaj sa nekim drugim cd-om sa xp-om, mora raditi.
Probat cu al neam cd sad dok nabavim
jer znam da sam imo 1 cd koji je radio i onda sam si nabavio novi cd i nece da j...
Inace Moze Lock Rijesili smo problem bar tako mislim
edoo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno