|
![]() |
#1 |
1337
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) Win xp se ne brise?
Imam problem tijekom pokretanja pc mi se uvijek pojavi da izaberem windowsw koje ocu pokrenuti kako da izbrisem onaj visak i jos 1 problem Kad ocu instlirati nove windowsw nemogu pokrenuti s botanjem cd moram tek pokrenut pc i da mi ocistava cd s mog racunala ;S i onda kad dode mi odabir particpacija nemogu izbrisat particiju na kojem se nalazi windows xp korsitim sada SP3 molim ak neko moze pomoc |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Za prvi problem editiraj boot.ini datoteku http://support.microsoft.com/kb/289022/hr A za drugi problem kad bootas sa CD-a onda mozes dirat particiju od win i bilokoju drugu,a ne mozes to iz windowsa radit..U BIOS-u stavis pod first boot devise cd-rom sejvas i bootas.PS.Ispuni opciju moj komp. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
1337
|
Citiraj:
A za 2 problem to cu sad ovaj tijedan uraditi jer moram Kupujem si novi komp pa ocu da ovaj sredim isto Al kad stavim botanje na prvi poziciju nece :S odo sad probat bezze javit cu se s editom Edit: nece da bota mozd cd nije uredu Zadnje izmijenjeno od: edoo. 05.10.2008. u 17:44. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
postoji mogucnost da xp-i koje imas jednostavno nisu bootabilni. imam ja takve, 2005 izdanje (sa integriranim sp2, dx9.0c, novijim media playerom, itd itd). njih sam mogao samo iz vindovsa pokrenuti, i oni mi nisu dali zgaziti cijeli C nikada (obrisat particije recimo, pa ispocetka napraviti kako mi odgovara). ako si namjestio u biosu da prvo boota sa cd-a, probaj sa nekim drugim cd-om sa xp-om, mora raditi.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#5 | |
1337
|
Citiraj:
jer znam da sam imo 1 cd koji je radio i onda sam si nabavio novi cd i nece da j... Inace Moze Lock Rijesili smo problem bar tako mislim ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|