|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Dakle ovako: imam windows XP service pack 3 i nakon nekog vremena bez obzira što radio na računalu on se nakon nekoga vremena sam izgasi,tj ode u stand by! I evo 3 puta pišem ovo koliko mi se do događa!!! Pokušao sam sva čišćenja i sa: tune up utilities 2008 nod32 Spaybod Search and destroy c&c cleaner .... Nemam niti virusa,niti spywera niti tako nečega. Iskreno neznam šta je to a neda mi se formatirati računalo pa ako netko zna nekakvo riješenje. Inače konfiguracija je: AMD athlon 64 X2 3600+ Asus M2N-MX SE Plus Nvidia geforce 6200 turbocache 1Gb ddr2 800Mhz asus ništa nije klokano i računalo je staro jedno pola godine tako negdje...na njemu se niti neig----evo opet se ugasio....niti neigra niti ništa!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Možda ti je u Power Options narihtano da ode u standby.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa to je samo u slučaju inactivity. ![]() Prije bi bilo u Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ma lol nije to 100 posto jel malo malo pa se izgasi tako da nije tipka xD jel zna netko šta to može biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Navodno amd sistemi imaju neki problem s sp3-em neka fora da ti lik snimi drivere od intela nutra a ti ih netrebaš pošto nemaš intela i onda komp poludi nisam ziher nije mi se dalo čitat..jedini bed je kaj mi ovo tvoje ne paše baš s simptomima koji se navode kod tih problema...al svejedno kad ti veliš da je bilo sve ok dok nisi to stavio onda moguće i da je u tom caka.. riješiš to da odeš u safe mod i run pa unutra napišeš..(mora bit safe mod jer ti tam ne load-a drivere) sc config intelppm start= disabled |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|