|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Adobe master collection CS3
Kao što stoji u naslovu napokon sam se dokopao ovog kompleta.Malo sam pratio vaše teme i mogu reći da sad stvarno ništa ne znam.Imam vremena na pretek i želio bi se baviti web dizajnom i svim usputnim što ovaj alat pruža.E sada pitanje ,da li netko zna jel postoji literatura na hrvatskom jeziku koja objašnjava rad sa CS3.Kroz sve vaše teme sam nailazio samo na photoshop a šta je sa ostalim djelovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Potrazi izdanja Mikro Knjige.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Postoji niz izdanja vezanih za CS3, Flash, HTML itd. Probaj u Algoritmu u Avenue Mallu.(tamo sam ih vidio) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kad hoću ins. adobe cs3 mater pack, znači cijeli paket, progress mi dođe do 47.89% i tu stane i ne pomiće se piše installing disc 1 from 1 i instalirava shared documents koliko je vama to instaliravalo???? edit: prekinul sam instalaciju izbeisal sve kaj je instaliralo, joša sam iz c:\program files\common files\adobe\backup izbrisal datoteku caps, isto tako i iz C:\Program Files\Common Files\Adobe\caps, izbrisal prošlu verziju adobe readera, napravil image od dvd-a i instaliral, i sve radi Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 03.10.2008. u 15:40. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|