|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
kako "spržiti" bootabilan cd?
ovako imam windows XP u folderu i nikako ga nemogu snimiti da bude bootabilan, U neri izaberem opciju da mi ga snimi bootabilnoga ali nista od toga. pa me zanima ima li jos neka opciju koju treba aktivirati u neri ili samo to? |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=297 btw, ovo ti je prvi link na googlu za how to create a bootable windows cd
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 02.10.2008. u 13:14. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne možeš spržiti folder da bude bootabilan već samo sadržaj foldera možeš snimiti da bude bootabilan.
#6 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Ti bi kao prvo mogao prestat psovat, a tek onda postavljati pitanja. Ako u folderu imaš .iso ili nkei drugi image u Neri ga možeš spržiti tako da pokreneš Nero Burning ROM, zatvoriš onaj prvi prozor pa gore u izborniku Recorder odabereš Burn Image. |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
dobro to , ali nema u tom folderu iso formata. E pa moraju li ljudi sve zasrat i sve zakomplicirat na ovom svitu, pa čak i prženje običnog bootabilnog cd-a. A mogu li upgrejdat Neru da mi more pržit bootabilne cd-ove bez da moram "isprogramirat" nešto da bi spržio cd? |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemaš šta upgradeati. Nero još od verzija 4 ima mogućnost prženja boot cd-a. Problem je negdje drugdje, a ti nam baš ne znaš objasniti i nešto radiš krivo. Da li će medij biti bootabilan, dosta ovisi i o kompu u koji ga ubacuješ. Najjednostavnije je iskoristiti nLite i s njime spržiti cd.
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesam li ja nevidljiv? ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#14 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Predlažem zaključavanje teme i davanje žutog kartona autoru teme. Mogao je pretražiti forum, napisati bilo koju smislenu rečenicu, ne psovati, i u krajnjem slučaju, znati uopće ŠTO on to želi.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|