|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Iskustva s servisima (Msan, recro itd.)
J li tko imao iskustva s Msan servisom? Ja sam silom (ne)prilika morao donjeti monitor kod njih u onu zabit od rugvice (NHF za one koji tamo zive) e sad sam vas htio pitati je li oni idu popravljati stvari ili automatski zamijene stvar? Evo jedan primjer...kupio sam hp lap u vemila i produzenu garanciju. u Recro servis sam isao vec par puta. 2 puta su mi dali novu bateriju, 2 puta novi punjac, imao sam problema s kontaktima ekrana (najvjerojatnije je problem bio u kabelu) ali sam dobioi cijeli novi ekran (gornja polovica laptopa)... pa sam sad htio pitati je li se to vise manje svima neda popravljati ili ? eh da i koliko (ako ste imali iskustva s tim) treba otprilike cekati na popravak (je li vam jave ili treba nazvat itd.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Kako oni to rade - ne znam.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#6 |
..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
No, vecina trgovaca / prodavaca / uvoznika itd. u jamstvenim listovima navode rokove jednostavnosti i reda radi, od tud ta navika o "45 dana".
![]() |
![]() |
#8 |
..
|
uvjeren sam da je u jednom servisu bio ispis zakona jer sam pizdio kako im treba dugo da nesto poprave pa me uputio na zakonske rokove.. doduse to je bilo prije par godina pa moze biti da se promjenilo... nazalost nisam pravnik da idem kopat oko toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Da ne otvaram novu temu kad je ova tak općenita......jel ima netko iskustva sa adm-om? Htio bi tamo grafu kupiti....meni je jedino mjerilo dorog dućana - zaprimanje reklamacija.... Mogu kupiti hardver u bilo kakvom dućanu, to nije problem...problem nastane kad trebaš neš reklamirati, zato se hoću prije raspitati prije nego što ostavim hrpu novaca - po mogućnosti ne bilo kakvoj šuši... Puno hvala na savjetima!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
K tome, domaci servisi su dobrim dijelom ograniceni s dobavom dijelova izvana, a tu ima jos detalja o kojima kupci ne vode racuna. Naravno, tu mislim na ozbiljne firme, ne na muljatore i fuseraje. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|