|
![]() |
#1 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
(riješeno) Ne mogu odznačiti hide protected operating system files
dakle, u xp+sp2 u folder options kad odčekiram hide protected operating system files, lupim apply pa ok, niš se ne promjeni, i kad ponovno otvorim taj folder options, opcija je opet čekirana... to mi se počelo događati nakon što sam pokupio neki usb virus, kojeg sam se kasnije riješio, ali izgleda ne do kraja zadnji put kad sam imao isti problem, nisam ga nikako uspio riješiti osim ponovnom instalacijom vindoza, čak ni repair nije pomogao, pa, ovaj put bih ipak to htio bez reinstalacije... komp mi nije online tak da sam siguran da je šteta nastala od nekog usb virusa... help... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zatvori sve programe i onda izvrti ComboFix... http://www.google.hr/search?q=combof...ient=firefox-a
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda je svizac zamotao čokoladu. Ništa. Ako se ne popravi, javi pa ćemo smisliti što dalje...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
thanx domy, proradilo je, našao mi je neke key-eve u registry-u pa sam to malo počistio i sad sve ok.... comboFix kick combo ass |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|