|
![]() |
#1 |
|crew boarder|™
Datum registracije: Jan 2008
|
(riješeno) Hard Disk Error problem
Pretpostavit ćemo, da se radi o tome... Naime radi se o sljedećoj stvari, ima jedan folder na hardu, koji se sastoji od 8 podfoldera, ko mi ga je dao, glavu ću mu zašarafiti na banderi,pa ću onda da budem na tv, majkemi inače mrzim č,ć,š,đ,ž u pjesmama i ostalim sranjima na kompu, ali ovo me je sad dotuklo, ono do kraja! dakle, urlo glasi ovako, radi se o muzici, točnije vidite.. Domace_Zabavno\Petar Graso\Petar Graso-Sporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grašo-Šporke rici\Petar Grao-porke rici ![]() i sad, dolazi do problema, ništa nemogu sa niti jednim podfolderom, niti pjesmama unutra, apsolutno ništa...samo izbacuje Access is denied probao sa tc. ništa, nemogu uopće fileovima unutra pristupiti. vrlo vjerovatno je da sam naletio na bad sectore ! tnx
NO JE SIGURNO! Zadnje izmijenjeno od: therrlu. 02.10.2008. u 01:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Kod instalacije windoza jesi odabrao hr jezik i layout? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|crew boarder|™
|
naravno ![]()
![]() |
#4 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|crew boarder|™
|
a ono, windowse sam dizao bezbroj puta, pa sumnjam da sam se tu zaje... reinstalacija winodswa nije pomogla,jer sam i prije muku mučio s tim, a i winodwsi su prije par dana na novo dgnuti.. problem je u međuvremenu riješen, preko network sharinga sam zbrisao cijeli folder. konkretno nisam istražio što je bilo, već sam se sjetio da bi na taj način mogao zbrisati, probao i zbrisao uglavnom, tnx
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozda grijesim ali da si provao preuzet vlasnistvo nad tim folderom? http://support.microsoft.com/kb/308421 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|crew boarder|™
|
no pazi, čudno je meni to, prije formatiranja windowsa nisam mogao zbrisati, kad sam dignuo windowse opet nisam mogao.. ne da samo nisam mogao izbrisati, nego nisam apsolutno ništa mogao, niti play, niti copy, paste, ništa. s tim da je i taj hard i particija bila formatirana pri podizanju. sad, može biti da nisam imao vlasništvo nad tim folderom a da nije zadano od mene, jer ja se ne sjećam da sam uopće šta dirao po tome folderu.. tako da, postoji mogućnost da je. ali velim, nisam ulazio u detalje, želio sam ga se samo rješiti što prije!
![]() |
#8 |
*
|
A da se nije mozda radilo o limitu znakova u pathu (255 ako se ne varam)? Bas me sad podsjetilo na ovaj moj slucaj http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58434 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je vjerojatno to. Ima 243 znaka u putanji i 8+3 u imenu datoteke što je ukupno 254 znaka...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Potpuno isti problem je kod mene rijesen instalacijom NOD32 v3 i brisanjem virusa koji je to prouzrocio... ;-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|crew boarder|™
|
virus otpada, jer bi mi nod32 samim otvaranjem datoteke javio da imam virusa u njoj i karantena party onda!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|