|
![]() |
#2 |
_HZTK_
Datum registracije: Mar 2007
|
Ma nije ti to komplicirano. Trebao bih dobiti upustva s hlanjakom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Tražilica ne postoji na forumu kao i već otvorena tema o acceleru??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Zanima me pasta koja s njim dolazi na bazi(nislim da je MX 2) da li provodi struju?Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovako AS5 (naglašavam ovo 5 da nebi bilo zabune a općenito se na nju misli kad se govori AS, bar u zadnje vrijeme) ne provodi struju "per se" ona je djelomično kapacitivna, dakle provodi (ili bolje "provodi" jer to nije pravi kondenzator) samo izmjeničnu struju (može se reći da što je veća frekvencija to je bolje provodi - jako banaliziram) i zato radi svinjarije kad sleti na procesor ili čipset, da ga ko paštetu namažemo na molex nebi se desilo ama baš ništa... ![]() Dakle on nije vodič - amen... Bilo je pasti koje su bile pravi vodič u određenim uvjetima i uglavnom su nestale sa tržišta, ko bi rekao zašto? Inače sve paste koje sadrže smjesu električnih vodiča i izolatora dakle sve koje imaju metalnu komponentu bilo koje vrste, razne soli pa čak i neke polimerne komponente u svom sastavu "provode" struju na isti način i potenciajlno uzrokuju probleme... Nezgodono je što su to u pravilu najbolje paste jel, prema tome najbolji ljek je - paziti kaj radiš... ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Zakaj više nema za kupiti kod nas Accelero S1 rev.2? Pitao u Linksu i rekli da ga nigdje u Hrvatskoj nema za kupiti? Pa zašto ![]() Jer neznam kaj da stavim na svoju grafu 8600gt? A zašto ga recimo u Hardveraju ima za kupiti...ili nema? http://www.hardveraj.hr/shop/product...cf812d2172a171 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo uzimam taj hladnjak samo moram sada provjrit sljedeće. Imam Gainward 8800GTS (G80) 320MB, i sada na njihovoj stranici ne vidim podršku za 8800GTS (G80) nego samo G92. Sada mene zanima da li je netko imao S1 + G80 8800 i da li uopće može S1 rev2 ili rev1.0 na ovu grafu, jer mi treba dobar hladnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle baja već sam ti rekao ne nekom drugom threadu da S1 nejde na G80 čipove jer oni imaju šire rupe za montažu, možeš ti okolo tražit kolko oćeš da nađeš nečiji setup tog dvoje ali ga ziher nećeš nać jer ne postoji takva shema (isim nekog DIY sistema kvačenja sa bušenjem rupa na cooleru i sl pizdarija) jer se istog jednostavno nemože fiksirati na karticu... Inače što se kompatibilnosti tiče - nekompatibilni su, počevši od toga da proizvođač ne navodi te karte u specifikacijama coolera (iako eksplicite navodi gro onih na koje paše - misliš li da to nebi tamo napisao da pašu?) preko toga da G80 kartice imaju te nesretne rupčage na "krivom mjestu" te da taj cooler dolazi sa 8 ram coolera a G80 kartice imaju 12 modula na sebi do toga da je upitno dal bi mogao uopće to čudo s njom i ohladit adekvatno jer se G80 griju malo žešće od G92 čipova, a i za G92 je poželjan ventilator u kompletu s njim... Rev 1 je imala samo ove šire rupe (nije imala ove uže za slabije grafe koje su došle na rev 2 nego je za njih bio namjenjen s2 cooler) i IIRC nije imala voltage reg coolere u kompletu i to je sva razlika između rev 1 i rev 2 ako oćeš g80 hladiti nema ti drugog neko potegnut po neki od thermalrighta, ovaj AC koji ti predloži d`beast ili zalman vf1000...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 01.10.2008. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo da ne dižem novu temu, imam pitanje... Jel ide Accelero S1 rev.2 na moju grafu (XFX 8800 GS 384mb)? Hvala ![]() EDIT: Na jednom forumu sam našao da ne ide, na nekoliko ostalih da ide, i našao još tutorial za stavljanje pa sam se uvjerio da ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo, neki dan sam uzeo taj toliko hvaljeni Accelero S1 rev2, i montirao ga na svoju Gigabyte 8800GTS 512MB G92. Ako kome treba, ma poklonim mu ono govno od tvorničkog coolera čim mi izađe garancija na grafu ![]() Puno sam raznih coolera i na CPU i na VGA isprobao, ali ovo je apsolutno najveća vrijednost za date novce. Konkretno, temp u idleu sa tvorničkim coolerom je bila oko 52-53 celzijevaca, u loadu je išla i preko 85C, pa me spašavala dobra stara Riva koja je dizala vent na 80-90 %, a samim time i buku. Uglavnom, nije mi jasno da na grafičku, koja je koštala preko 350 eura kad je izašla, nisu bili u stanju izvesti kvalitetno hlađenje, pa usranih 25 eura bi im odmah platio više. A sad da hvalim Accelera, u idleu me drži na 34C, nakon nekoliko sati Kryze ode na 54C. Montirao sam i Papsta na njega, od 120mm, vrtim ga na 800-1000rpm, reguliram Kaze Masterom pa nije problem. Imam tišinu i normalnu temperaturu. Konačno! Eto, ovo mi je najbolje uložen novac od europskog prvenstva, kad sam stavio neku sitnu lovu na Turke protiv nas ![]() Edit: Osim svega navedenog, na mojoj ploči je tvornički cooler jednostavno prelazio preko 4 SATA porta, i kemijao sam sa SATA kablovima kako sam znao, sad nema problema, mjesta ima i za ravne završetke SATA kablova. I moram reći da ipak ima jedan minus na tom Acceleru, a to je ljepilo sa ježiće koji idu na memu na grafi, jako slabo drže i njih sam dodatno namazao sa Arctic Silver 5, i duuuugo držao da se posuši. Ali, kad to jednom napravi, čovjek je miran. Zadnje izmijenjeno od: mahoona. 19.10.2008. u 23:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|