|
![]() |
#301 |
Hipohondar...
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() |
#302 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#303 |
Hipohondar...
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() |
#304 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eto, i ja jutros preko weba kupio jedan WD 640. Novi, doći će me s poštarinom 390 kn ![]() Neki tip prodavao jedan jedini primjerak ![]() Šteta kaj ih nije imao više, u ponedjeljak sam frendu kupio dva komada u linksu, 500 kn jedan
![]() |
#305 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#308 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
U dilemi sam da li da uzmem taj WD ili Samsung F1 750Gb u Linksu? Što kažu eksperti? I da li je bolji Seagate "speedy gonzales"od 250Gb ili Samsung F1 250,uzeo sam speedya a nisam detaljno pregledao forum,ne znam jesam se zeznuo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
da ne otvaram posebnu temu pod problemima posto ovaj disk ima posvetu ovdje.. pitanje/problem as usual.. Ovak otkad sam kupio doticni disk nakon pola-sat vremena rada pocinje ispustat neke cudne zvukove, tesko za opisat al' kao da netko pritvorio 2 cvrcka u njega ili ti ko da glava lagano struze po casu.. pocinje mi to lagano ic na zivce pa me interesira jel to neki ozbiljniji problem il jos jedna od bolesti WD diskova?? da nosim disk na reklamaciju prije nek bude prekasno?? ![]()
![]() |
#312 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Da (Caviar Blue a.k.a. AAKS) .... koliko sam skuzio bash i nema previse modela iz drugih serija od 640GB kod nas u ponudi. Citiraj:
Premda (nazalost) cisto sumnjam da bi ti i htjeli zamijenit hard na temelju zvukova, a pod uvjetom da je sve ostalo ok.
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
|
u idlu pocne cvrcat i kad pogasim sve ventove pocne uzasno iritirat al kad nest vucem s njega il kopiram onda proradi i zvukovi nestaju.. ima frend 4 komada u skrinji i 2 s istim problemom al rade uredno, pa pitam jel to u redu prije neg ga pocnetm trpat raznim stv..
![]() |
#317 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da to nije nešto slično Seagateovom STIR-u?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Premium
|
vise puta sam pregledavao konektore (mada se tu ni nema sta gledat.. bodova 0 i dalje cvrci) Citiraj:
da me nebi neko krivo shvatio, nemam problema s diskom al ipak neka doza zabrinutosti postoji... jer imo sam WD od 120 gb, bio mozda za neka 2 decibela glasiji od avionske turbine al sluzio dobrih 6 god. e, nesto skoro pa priblizno... al ubija u pojam...
![]() |
![]() |
#320 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
moze biti ali nekome to radi a nekome ne. Meni na srecu ne radi to i ja sam jako sretan radi toga i vjerujem da bi popizdio ko stavros da mi tako buci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Stigao i meni WD 640 GB WD6400AAKS-00A7B2 Made in Malaysia Došao mi je iz Azije, bumo vidli kakav je u usporedbi s ovima koji se kod nas prodaju... Ubacim slike kad ga spojim. Trenutno ga nemam kam zahaklat ![]()
![]() |
#330 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
|
|