Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.09.2008., 15:54   #1
kagjes
Premium

Datum registracije: Nov 2006
iznajmljivanje/posudjivanje kalibratora

imal toga di? jel neko voljan to iznajmit mozda? bzvz mi dat 300 ojra za to ako mi treba jednokratno i kad vec ne zaradjujem od toga al neku razumnu cifru bi jos iskesiro da izvucem maksimum iz monitora
kagjes je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2008., 16:19   #2
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
A dali bi se ovo isplatilo kupit ? Nije neka lova, uhvatiš par komšija/poznanika i po 50kn ga brzo isplatiš.
stuc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.09.2008., 16:29   #3
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor kagjes Pregled postova
imal toga di? jel neko voljan to iznajmit mozda? bzvz mi dat 300 ojra za to ako mi treba jednokratno i kad vec ne zaradjujem od toga al neku razumnu cifru bi jos iskesiro da izvucem maksimum iz monitora
Buduci da si jasno naznacio koji monitor imas, onda cu se jos lakse postediti previse pisanja. No za (idealno) odrzavanje max postavki to je proces koji se ponavlja i nije jednokratan. Posebno za civilne monitore koji ne podrzavaju hard kalibraciju.

Sam kazes kako se ne bavis profesionalno i osim ako nisi zastrasen kako je Spyder2express ili
Spyder3Pro zadnje smetje, pa toboze samo heretici ga smiju koristiti...

Sa njim za svoje potrebe, sasvim fino mozes odrzavati postavke i imati pri ruci za sadasnje i buduce monitore. Svi su osjetno povoljniji izvan HR, a preko bare (uz bolji pronalazak) ponekad i uznemirujece povoljniji od nase ponude. Mozes ga upravo ti poceti iznajmljivati pa za godinu dana imas za Lacie-vo plavo oko

Pretrazi na hr.rec.fotografija kao i "digitalnom" pandanu iste... pojavljivao se neki meštar koji je za izvjesnu sumu, dolazio domacicama u dom i kalibrirao monitore. Samo prouci prije materiju, jer ces se inace cesce sa njim druziti.

8
8

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 28.09.2008. u 21:12. Razlog: ...Ispravak linka...
Visage je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno