|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Zracni pistolj GAMO
Pozdrav, zanima me jel se ko od vas kuzi u CO2 zracne pistolje GAMO. Planiram uzeti jedan od navedenih. Ak neko od vas ima isti ili slicne molim da napise koju recenicu i koje su im mane, odnosno prednosti. I ak znate kaj o pistoljima marke CROSMAN, modeli T4 ili 1088. Fala http://www.monster-rbs.hr/index.php?...emart&Itemid=1 ili http://www.monster-rbs.hr/index.php?...emart&Itemid=1 ili http://www.monster-rbs.hr/index.php?...emart&Itemid=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
kupi ti lepo hrvatski samopljuc 2 iljade... (hs2000 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nagradno pitanje je za što ti to treba tj kaj očekuješ da radi? IMHO osim za neke početničke practical shooting ili sl stvari i za produciranje po školskom dvorištu nevidim svrhu u tim igračkama...
![]() |
#5 |
Premium
|
Namjena nije nikakvo razbijanje ni napucavanje, samo malo vjezbanje po metama. Jasno je meni za kaj sluzi taj pistoljcek, samo me zanima jel ga ko ima i kak je zadovoljan sa CO2 punjenjem, kolko oslabi nakon 2-3 pucanja, jel bolje imat dijabole ili kuglice, jel bolja opcija sa kruznim šaržerom koji ide gore u cijev, ili ona druga sa klasnicnim u kundaku. To me samo zanima, pa ak neko ga ima da podijeli iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
jel se to smije nosat? ne mislim sad ga vadit pred petsto ljudi i folirancija nego ak me neki coban kani opljackat LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
|
Mislim da ti je pametnije okanit se takvih ideja, bilo legalno ili ne time nećeš nikoga zaustavit (osim možda zastrašivanjem izgledom) i ako ga time pogodiš samo ga još dodatno možeš razljutit i postić da te stvarno sredi nakon toga...
![]() |
#9 |
Premium
|
potpisujem, svrha je lagani trening sa kojih 5-6m udaljenosti i nista drugo. nek ne pada nikome na pamet bilo kakvo nosenje ili slicne ideje. po meni su to gluposti |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
|
Practical shooting znači? Hmm... Ja bi uzeo ovog sa linearnim šaržerom na kuglice da kupujem nešto takvo jer em je jeftiniji, em stane više rundi u njega da nemoraš stalno puniti a preciznost i nije previše bitna na tim udaljenostima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Edit: pobrkao sam pištolje
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nabavi pravu utoku, što će ti ta igračkica. S tim se možeš jedino igrati s djecom ![]()
![]() |
#14 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|