|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Problem: K610i i BT slusalica
Nedavno sam si uzeo BT slusalicu. Na staroj Motorili V550 sve sljaka lijepo, no na "novom" K610i javljaju se problemi. Mob ju nađe, i sve bude OK, ali kada ja nekog zovem/mene netko zove, iako je u BT izborniku postavljeno da se razgovara preko BT slušalice. Kada nekog zove, sve je super, al kada trebam čuti onaj zvik "da zvoni", na ekranu mobitela mi piše "Preneseno na telefon", te se jedino može razgovarati na "klasičan" način. HELP ![]()
![]() |
#2 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Koristio sam BT slusalicu sa nekoliko SE-a , ali ne sa K610 , i moram priznati da nikad problema , uvijek sam upario slusalicu sa uredjajem i koristio najnormalnije. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sorry, bio sam mal... hehe Znači BT slušaliuca je spojena sa mobom No kada ja nekoga zovem, umjesto da mi na BT sluski "zvoni" da sam dobio tu osobu, na ekranu mi piše ""Preneseno na telefon", i krene mi zvoniti na mobu, a ne na BT sluski.
![]() |
#4 |
Hejter
|
Ma kad nekaj ne radi kak treba , onda smo svi tak mal ko i ti ![]() Hm , vrtim sad malo film i mislim da na k750 kad sam htio zvati sam nasao broj u imeniku koji hocu i stisnuo gumb na sluski i onda je zvao , a kad bi stisnuo pozvati na mobu onda je isto prebacivao na mob . Sigurno je nesto softverske prirode , mozda je stvar firmwarea na mobu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
|
Jer si pogledao malo po opcijama po mobu i postavkama vezanim uz bt i pozive ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
|
Onda bi rekao da nema rješenja ako je sve isprobano ... neka nekompatibilnost iliti peh ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Uff ![]() ![]()
|
|
Oglas
|