|
![]() |
#3662 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo servera na kojem mogu igrat svi a i meni su najdrazi: Svi HC Bez PB: www.privatepowersite.de *PpS*-Crew TDM-Server #1 IP: 89.163.145.80:28961 www.privatepowersite.de *PpS*-Crew FFA-Server #1 IP: 89.163.145.80:28960 www.privatepowersite.de Old School Hardcore *PpS*-Crew IP: 89.163.145.80:28963 Na ova 3 najvise igram. + Gamezone Evo jedan americki zombie server 1.41 + PB citera nema nikad: IP: 74.86.232.75:28962 I nisu obicne mape kao u obicnom mp nego neke nove, prosjek vel. mape je 35 Mb. Server je strava.
![]() |
#3663 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kajgana da vas asocira na ono kaj sam mislio a ne na ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3665 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3667 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3669 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Nota bene: samo ako imaš orginal, sa ostalim češ stalno imati probleme! Skini PBSetup ovdje: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Stavi tu aplikaciju u C (ili koji več drive):\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\pb i pokreni ga. Očitat će ti igru stisni na nju i stisni Check for Updates - instalirat će ti zadnju verziju PB-a. Onda skini pbsvc (instalira ili testira Pnkbstr A i B services) aplikaciju ovdje: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsvcfaq.php (klikni na riječ here u prvom dijelu teksta - What is all this about new PunkBuster services?) Tada pokreni pbsvc i stisni instal ili kaj ti več nudi - ako je instalirano onda češ dobiti mogučnost - TEST SERVICES - stisni to - sve mora proči u zelenom ili ne valja (najčešče firewall blokira komunikaciju tih servisa pa se mora dati dozvola) - ako ne valja pokreni instal i to je to - sada imaš zadnji PB i full je aktivan sa Pnkbstr A i B services...... Ako PB nije updaten često vas zna bacatiti van iz igre sa PB porukama a često i sa nekim drugim čudnim porukama. Ja bar jedanput tjedno pokrenem PBSetup aplikaciju - lakše mi je tako nego provjeravati na Evenbalanceovoj stranici da li ima nova verzija PB-a.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3671 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pbsetup.exe je MUST HAVE ako igras bilo koju igru preko neta (koje koriste pb naravno). i nema price o ovome ili onome. shortcut na desktop, i prije igranja svaki dan, upalis pbsetup i provjeris za desetak sekundi ima li koji novi updejt od pba. malo posla za mirno igranje. i naravno...za one s originalima ![]()
![]() |
#3672 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Treba mi jedan CoD4 mod. Igrao sam ga na jednom serveru, pa me zanima ima li tako nešto i za igranje sa frendovima na LAN serveru. Riječ je o modu kad se boduju i killovi (+5) i kad si ubijen (-5). Dakle kad je pobjednik onaj sa najboljom razlikom kilova i "smrti". Zna li netko kako se takav mod zove da ga potražim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3673 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Pozdrav ljudi, nakon dugo izbivanja sa COD4 scene danas mi se ponovo zaigralo pa... Ako neko moze da mi posalje svoj config.cfg (sa podesenim onim sranjima max_packets, fov,...).
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 22.09.2008. u 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3674 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
@pb se netreba baš svaki dan update,već vidiš ga počne kickat ljude,smanjis igru i napraviš update |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3675 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo skupio sam zivaca i podesio sebi.
![]() |
#3676 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() btw...a kaj onda ako si bas ti taj kojeg kicka? pa naprosto zaboravis, ili u vecini slucajeva niti nemas pojma za pbsetup? stoga...sto cesci updejt, mirnije igranje ![]()
![]() |
![]() |
#3677 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3684 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja se sječam sličnoga problema jednom sa "stopped working" na Visti, na 1.5 patchu još... Problem je bio driverima zvučne, googlanjem sam našao riješenje, koje sam u međuvremenu zaboravio, uglavno jako jednostavno riješenje, neku kvačicu isključit ili tako nešto Uglavnom, zna se klat sa Realtekovim integrušama
![]() |
#3685 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo slucajno rjesio moro sam ustekat bilo sta u mic in i sad sve radi ono strasno.Sad mi je mal bed jer sam jucer ispado budala da to namjestim i sad otvorim bogzna koju stranicu na googlu na stranici 50i nekoj i nadem odma ugl hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#3686 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ev jos jedan server ak ocete 24 vs 24 (uvijek je pun) Netreba origigi key: 24/7 <|TGC|> HardCore CracKeD v1.7 NO HELI !! :::: 195.149.21.107:28960
![]() |
![]() |
#3687 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Da li je itko od vas zainteresiran biti član nekog klana? Evo, mi smo svoj osnovali prije negdje tjedan dana, zove se inače Penis'4'Vagina, trenutno nas je 4, pa tražimo još negdje 6 ljudi (jer imamo privatan server od 10 slotova). Ovaj tren nemamo napravljen sajt ni forum tako da svoje prijavnice pošaljite na mail adresu: kiwi-aka-veglio@hotmail.com U njoj je potrebno ispuniti slijedeće: Dob: Iskustvo u FPS igrama (u godinama, K/D ratio iz nekih igara): Mjesto: Da li sam spreman plaćati server mjesečno ~20kn: Biti u mogućnosti prisustvovati treninzima najmanje 2 put tjedno: DA/NE Vaše skillove ćemo provjeriti na serveru. IP: 212.95.32.38:28975 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|