|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pure
Nabavih jučer navedenu igru i prvo na što me podsjetila je Dirt., zbog grafike. Kao da ju je Codemasters radio, a ne Disney. Zarazna je igra, nisam ništa slično igrao od MX vs ATV. ![]() ![]() Igra mi radi s 40-60 FPS-a na 1680x1050 ( vidi se na SS-ovima ) i svime podešenim na max. Jedina zamjerka je relativno dugo loadanje.
![]() |
#2 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Upravo instaliram,prema slikama ovo izgleda odlično
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Igra je odlicno optimizirana! Po mojem misljenju, izgleda bolje nego novi Flatout (UC), a vrti se 'ko blesava, za razliku od lose optimiziranog UC. Na mojem kompu frame je na konstantnih 60 fps (Vsync ON); 1680x1050, AA 8x, AF 16x. Skuzio sam kako srediti da do glavnog menija dojdes jako brzo: kad pokrenes igru i kad pise loading prebacim se na brzinu u windows i pokrenem neku sitnu aplikaciju /recimo Firefox/ i zatim opet Alt+Tab u igru i loading je gotov! I to za 5 sekundi! Ovako bih morao cekati mozda minutu da dodje do glavnog menija, poslije one nepotrebne prvotne animacije. Btw, sibamo Pure vec na veliko u WLAN-u ![]()
![]() |
#7 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Napravis neki trick, npr. neki basic i onda pritisneš trick modier i onda napravi još jedan dodatni trick, odnosno samo poboljša ovoga običnoga, pa dobiješ vise onog "nitra" i više bodova. A i potreban ti je za izvesti specijal trickove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Igra je stvarno dobra povremena zabava, nije da sam se zarazio al ono - dobra je ![]() Evo i prve hrvatske recenzije ove igre pa give it a look: http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=271&select=20
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dobra je ali ono zbog loada je neću igrati. Čekati svako malo 2 minute nije zabavno.
![]() |
#14 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
nisam mjerio loading, ali stvarno traje li ga traje ![]() inače dobra zabava za tmurno poslijepodne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() inače igra radi sve na max, 1920x1200 -> ~44FPS - sasvim igrivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
trebala bi igra doci do petka pa nadam se da necu pozaliti.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Učitavanja su mi da puknem. Pa zaboga hard disk i toliko učitavanje, a okolo komentari kak na x360 ili ps3 kad se napravi install i prebaci jedan dio na hard učitava ko mutavo. A ja ovdje blejim ko retaj dok se vrti loading, štoviše stignem si postaviti nekoliko filozofskih pitanja, pa kad krenem sa who am I taman dodje izbornik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa meni nije tako, stvarno ne cekam dugo, onak, prosjecno.. ne znam zasto vi neki imate problema.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
mmmda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
igra je super..loading nije tolko dugacak..malo duze nego inace.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pošteni trgovac
Datum registracije: May 2008
|
To se zove preloading, gdje sam loading traje desetak-dvadesetak sekundi duže, ali garantira da se mapa loada u potpunosti.Pure se loada u potpunosti, zajedno s uvodnim filmićem, a svako ponavljenje mape je instantno, pritiskom na F12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ima li netko tko je igrao igru "u karijeri" i otključao staze? Trebao bih save game. EDIT: Savegame se nalazi (Vista) na lokaciji: X:\Users\(ime usera)\AppData\Roaming\Disney Interactive Studios\Pure\save_puresave.dat
"Captain, could I play some jazz?" "Make it soul, No. 1" Zadnje izmijenjeno od: SlaWeX. 27.09.2008. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Upravo vrtim Pure na laptopu. Na high detaljima ide skroz igrivo. Neda mi se instalirat fraps da vidim koji je fps, ali negdje oko 40 bi mogao biti. Ugodno sam iznenađen igrom, Jedino sto se loading ceka pun k.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
prema kraju igre mi je sprint postal najteži, dok mi je freestyle postao najlakši ![]() ![]() btw trebali su dodati još neke staze, i šteta kaj nema više po snijegu, to bi bilo super ![]() sve u svemu ocjena 7.9/10 Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 28.09.2008. u 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Igru nabavio jucer instaliro kad sam vidio onaj loading po 15-20-25 sec zamracio.Inace onak dosta zabavna igra za zezat se ali onaj loading sve ubija.Udem u igru da se zajebavam i odma ti loading ubije svu zabavu jer se desava loading nakon svake utrke.Jer sam ja previse pute reko loading?Loading ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |