|
![]() |
#211 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.09.2008. u 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#214 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Igrao danas 20ak minuta Dobro mi izgleda, a i ide super bez onih caki sa gašenjem i paljenjem jezgri, mada ću i to pokušati Postavke visoko postavljene, uz dynamic lightning, ide odlično, stavit ću fraps pa baš malo vidjeti frejmove Nego, šta se mora uključiti da prestane (ako je netko skužio) kad si u zatvorenom prostoru, kući ili sličnome, onaj debris izvana, lišće i to, prolazi kroz zidove i izlazi na drugu stranu, kao da kuće nema, malo me živcira ![]() Samo sto sam u brutalnom nedostatku vremena zadnjih par dana, dobro, večeras još obavim što imam, popijem si koju... a sutra gejmanje cijeli dan ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 20.09.2008. u 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
glup je kaj sad ne možeš ići u pripyat, army base i još neku/neke dijelove mapa...je da us dodali nove ali nije to to, i zašto su izbacili ranking listu najboljih stalkera...ocjena pada na 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Majko mila kolko bugova!! Jedva prošao.
Priča je na mijestu i dobro se uklapa u početak SoC-a no imam osječaj da je kraj igre napravljen nabrzaka (vjerovatno su ga radili u perak navečer, hteli su iti f bertiju pa su na ho-ruk priveli igru kraju ![]()
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Jeli igra zahtjevnija od prvog nastavka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
hmm .. ja sam zasad obavil sve kaj se dalo obaviti u "močvari" i nisam naišel na nekakve bugove :/ .. a niti bilo kakvo štekanje ili crashanje igre ... . btw .. nadam se da bu na drugim djelovima malo više onih "starih" monstera ![]()
![]() |
#220 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Ja imam problem, dobio sam koordinate od Fangovog PDA i kada dođem kod njih prvo nisam mogao ući u podrumsku prostoriju (vrata nisu zaključana, ali se otvaraju prema meni), to sam riješio sa nekoliko pucnjeva i ona su se odškrinula prema meni pa sam ušao, onda silazim niz stepenice i čuje se detonacija. kada se spustim nađem Fangov PDA i par sitnica. Izađem van a u mom PDA i dalje stoji da se moram naći sa Fangom na istom mjestu i na istoj lokaciji iako je njegov PDA u mom inventaru. Sve sam probao ali mi priča uopće ne ide dalje, nema slijedećeg questa. POMOĆ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
pricao sam za vrata u podrum, mix... inace, da tamo su 2 bandita za ubiti, kolko mi se samo puta crashala igra tamo na desk... i kod loadanja quick-a me izbacivalo te sam trebao loadati autosave od ulaska u garbage (iz valley-a)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
završio sinoć. igrao sam europsku verziju s 1.5.0.4. zakrpom i nisam naletio na nikakve veće bugove na koje se svi toliko tuže. igra je mrak u svakom pogledu, imam samo dvije zamjerke: 1. quick load je sve samo ne quick, 15-ak sekundi u mom slučaju ![]() ![]() 2. razočaravajuć kraj. taman kad očekuješ najžešći fight...hop, iskoče creditsi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Europska verzija sa 1.504 patchem je brža od ruske. Europsku mogu igrati na 1280x1024, full dynamic lighting, high detail. Na ruskoj sam dobijao slide show na ovom setiingu. Nego šta kažete na sakupljanje artifakata u CS-u? |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
|
![]() |
#233 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
tek kada sam nabavio pošten detektor sam počeo hvatat artifakte. Sa onim početnim je horor |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
http://domkrat.nm.ru/clear_sky_faq.htm nemam pojma kaj tu pise,ali je fino oznaceno di ima artefakata i stasheva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|