|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() Imam problem sa Kingmax 1gb DDR 400 memorijama koje neće raditi u DFI Lanparty UT SLI-D. Processor je AMD Athlon 64 3200+. Trenutačno imam unutra Crossair-ove module sa pasivnim hlađenjem 2x512 MB. ( Samo Bog i ja znamo koliko je trebalo promijeniti postavki u BIOSU-da bi to radilo kako treba). Ne pali ni default, ni optimizirana konfiguracija.Ne radi ni na postavkama za Crossair, digne se do učitavanja windowsa i stane. ( Dobro je da ima 4 banka za spremanje konfiguracije,jer u protivnom bi svaki reset BIOS-a bio put u žutu kuću nakon 10 pokušaja). Dali netko ima iskustva s time , na koju voltažu da ih stavim i koji timing? Jrr je očito tu problemčić, barem mislim.Nažalost na NET-u ima vrlo malo , ili skoro ništa , podataka o nF4 LanParty UT SLI-D polčama sa 2x 1GB Kingmaxom. Hvala unaprijed ako se netko potrudi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
To je vjerojatno zato jer raja koja ima tu ploču baš i nije pucala na kingmax... ![]() Ja bi rekao da za početak saznaš koji čipovi su ti točno na tom kongmaxu i onda pogledaš koje su druge memorije s njima bile u opticaju i na kojim postavkama su ih vrtili... Imaš u overklok sekciji veliku temu o toj ploči IIRC pa pogledaj i tamo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
2x1 gb kingmax isprobano radi na toj ploči, pročitaj pod "overclock" je bila stara tema sa hrpom postova. Mislim da je fora bila da si trebao pogodit u kojim slotovima radi i staviti pravi bios. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|