Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.09.2008., 16:39   #1
my_name
Premium
Moj komp

my_name's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Odasliljač

Nisam znao gdje postavit pitanje pa cu pokusat ovdije! Ja bih htjeo preko kompjutera bezicno poslat audio signal na neki reciever u obliku FMa! Znaci treba mi neki FM transmiter intergriran u samom kompjuteru koji pretvara audio signal u FM valove koji bi mogao svaki obicni radio primati! Dali takvo nesto uopce postoji?? Udaljenost ne mora biti velika cca 10-20 metara!
my_name je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2008., 18:18   #2
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ne znam dal bi te takvo rjesenje zadovoljilo, ja koristim vanjski FM transmitter kojeg prikljucim na LineOut i narihtam FM frekvu na koju pustam signal. Unutar stana od 45m2 hvatam signal sa svim dosad isprobanim reciverima.

FM transmitter sam narucio s ebaya i izasao me s dostavom cca. 25-30kn, radi na baterije i auto punjac.
marac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.09.2008., 22:23   #3
my_name
Premium
Moj komp

my_name's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor marac Pregled postova
Ne znam dal bi te takvo rjesenje zadovoljilo, ja koristim vanjski FM transmitter kojeg prikljucim na LineOut i narihtam FM frekvu na koju pustam signal. Unutar stana od 45m2 hvatam signal sa svim dosad isprobanim reciverima.

FM transmitter sam narucio s ebaya i izasao me s dostavom cca. 25-30kn, radi na baterije i auto punjac.
Pase i to al kava je kvaliteta zvuka! Jer imam neko smece koje sam kupio u HG spotu FM transmiter za USB stick i stvarno je smece! Prijem tj. odasiljanje mu je jako ali jako lose i jos uz to pola visokih tonova nema! A platio sam ga 200 kusur kuna!

Imas koji link pa da pogledam sta ti to imas??
my_name je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno