|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Stara konf...nadograditi ili ?
Evo ovako…imam trenutno kod sebe P4 2.8GHZ Prescot 1.5GB DDR (Sapphire) Radeon x1650 PRO (AGP!) Moje razmisljanje(nisam u toku kojih 3 god) : uzeti maticnu drugu i nakrcati rama…ili mozda preci na amd i nakrcati rama btw.ispricavam se odmah ako sam fulao podforum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Jedinih 500kn koje bi ja potrošio na tu konfu je za HDD (SATA), i to je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Moje misljenje: Prodaj sve jer su P4 ploce dosta trazene tako da mozes cak i 150kn za plocu dobiti, a za proc 100kn Za rame 50kn po plocici (ako su od 512), a za grafu cca 140kn. Kad to rijesis i dodas tih 500kn imas solidnu konfu tipa ove moje iz "moj komp" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
|
offtopic, i ispricavam se. Crash009, zar nebi islo malo vise od 140 kuna za 1650 agp? ja bi prije rekao 200 kuna, a dalo bi se i vise navuc. onak, za 80 kuna idu 9550GT koje su slabije i to dosta. btw, u potpunosti se slazem sa ovim sto je napisao crash. neka dobijes 500 kn, i dodas jos 500, = 1000kn. bez beda se moze skopiti polovna am2 konfiguracija na trznici, jedino sto treba neko vrijeme.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
Glupo mi je otvarat novu temu, a isto je pitanje Znaci zanima me sta da promjenim na ovoj konfi Procesor Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Matična Ploča ASRock P4V88+ (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Grafička ATI Radeon 9600 XT 128 mb (AGP) Rama imam 1,5 GB DDR 400 Diskova fala Bogu imam dosta, miš, tipkovnica,monitor su novi tak da samo ono kaj se nalazi u kanti mi treba (Case isto imam) osim napajanja trenutno imam neko jadno 400W, ali to sam tako ionako planiro uzet Fortron 400W PNF Mene najviše zanima kako bi dobio što bolju konfu kad bi npr sve ovo prodo (mada neznam kolko to sve vrjedi pa ako neko moze na procjenit usput) i dodo nešto para i kupio novo jer AGP grafičke su puuno skuplje nego PCI-e a nemaju bolje performance isto je i sa RAM-ima Ako ko ima bilo kakav savjet/prijedlog neka samo kaze ![]() poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa nekih 500-tinjak kuna možeš dobit za svoju konfiguraciju. Ne isplati ti se ulagati u to kad za male pare možeš uzet solidnu PCIe konfiguraciju. Ovisi koliko para imaš ,pa vidi pod preporuka konfiguracije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
meni se dosta dobro cini ovo sta je Crash predložio i još tu na tržnici si uzmem grafu AMD Athlon 64 X2, 3600+, Socket AM2 241kn ASRock ALIVENF6P-VSTA, Socket AM2 281kn 2x1GB Kingmax 215kn jel bi se dala nac neka malo bolja grafa (polovna)za nekih 400 kn ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
@Red - Prodaj x1650 Pro, i kupi neku jaču polovnu grafu i 512MB rama Mene sasvim zadovoljavaju 2 gige i x850xt..i naravno 2,8 Northy. ..naravno ako hoces najnovije igre u brutalnoj kvaliteti..novi comp. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Osobni opis - pitaj me
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|