|
![]() |
#781 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
No postoji caka. naruci preko interenta. Dobis sa mrtvim pikselom super. NN clanak zakona postoji koji kaze kupnja na neviđeno rok povrata 7 dana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Ma neda mi se zezat s tim prek neta. Pa evo vi koji ste tu na forumu, a da imate monitor... jel itko od vas imao mrtvi piksel? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo ako nekoga zanima, L220x ce dobiti velikog bracu sa LED pozadinskom rasvjetom imena L244x nazalost 50% skupljeg sluzbeni web http://www.desktopreview.com/default.asp?newsID=480 |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Samo 50%? To će u konačnici biti oko 4500 kn što je OK, toliko sam prije 3-4 godine platio i ovog svog 19" LG-a i nije mi žao jer po kvaliteti slike dere sve današnje LCD-e do 2000 kn, a možda čak i malo više... Ako se neka konkurencija uskoro ne pojavi, mislim da bi moj LG konačno mogao dobiti dostojnog nasljenika.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.desktopreview.com/default.asp?newsID=480 I da, monitor bi mogao koštati više, deklarirana cijena mu je 750$, što kod nas vrlo lako može biti 750EUR Zadnje izmijenjeno od: Index. 19.09.2008. u 23:15. Razlog: Dodan link koji sam našo u vezi teme |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Nervozni poštar
Datum registracije: Mar 2008
|
mislim da se ne bi trebali brinuti za mrtve piksele...s ovakvom rezom kao sto ima lenovo..da ima 100mr. pix..ne bi ih vidjeli...jedva se kuze sa 30ak cm..a sigurno necete buljiti u monitor od 22' s 30ak cm udaljenosti. -s ovakvim monitorom uopce nije potrebno koristiti antialising...sve je fino zagladjeno..pogotovo u igricama. vIceman11 - boje naštelaj kako hoces..ali brajtnes stavi na 75% i kontrast na 75% i nebute nis oci zamarale. ... postavke kod mene - DPI 160%. dok sam na webu udaljen sam cca90akcm.. kad igram igrice 60ak cm. evo screenshoota velicine slova - ![]() ![]()
![]() |
#794 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
a sto se cijene tice, u textu su dali linki na review L220x-a, gdje cijena stoji $499, pa je tih $750 50% vise, a "politika" preracunavanja mi je nazalost znana budemo vidli kada stigne kod nas, pod pretpostavkom da bude stigao, kolika ce biti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
misliš bolji i povoljniji od HP-a 2475W? teško...pogotovo ako bude soma kuna skuplji od HP-a....a u startu H-IPS matrica je bolja....generalno gledajući bolja |
![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
sto se tice kalibracije game i boja, vezano za moj upit od prije... nedavno sam nabasao na najinformativniju stranicu i program s kojim sam podesio monitor kak spada(bar mislim ![]() http://www.normankoren.com/makingfineprints1B.html http://www.normankoren.com/makingfineprints1A.html http://www.normankoren.com/QuickGammaV2EN.exe uglavnom, da bi postigao zeljenu gamu od 2.2 sto se pokazalo da je stvarno najbolji omjer(barem meni), trebao sam stavit 1.6 gamu u programu koji sam linkao, ili na 0.7 u Ati Control Centru, sto ce reci smanjiti ga sa defaultne jedinice... na monitoru mi je preset sRGB cime je onemoguceno nastimavanje contrasta, a brightness mi je od 0 do max 40... javite svoje impresije ak vam se da... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
evo nisam neko vrijeme pratio, ali ovaj lenovo L220x (i to na "akciji"!!) u vemilu sa 3060 kn skocio na nevjerojatnih 3800 kn!! http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1113056 kazu da je raspoloziv. ma jel zbilja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Premium
|
Znači, tek mi se sada isplatilo kaj sam uzeo monitor... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Premium
|
Pa toliko su trebali koštati na samom početku. Pa nemre lenovo 22" s-pva realno koštat 3000kn, kad samsung 19" s-pva dođe 4100kn. Dajte se probudite ljudi, nije to glupa TN matrica, da ce se prodavat za siču. |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Pa zar je dotle doslo? ![]() Salu na stranu! Sasvim sam zaboravio jednu veliku stvar pohvaliti na racun Lenovca : Mozda Mar grije AIA hrenovke na svom 220x, ali stvarno kapa dole firmi za ekologiju! Trenutno ne postoji monitorsko ime, koje pokriva gotovo sve postojece cerifikate! Ali doslovno sve sto postoji! Cak je prvi uveo rez od žive, koja se bome jos navlaci po mnogim monitorima. Mada se svi hvale kako je napustaju. Dabogda svi postojeci vlasnici L220x-a, dobili za 50% povoljnije, nadolazeci Lenovo 24" Led model! Osim Mar-a naravno... Marova jedra se okrece trajno prema HP floti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Da ti kažem - kao prvo 220x ima uber jake lampe i ja tržim brightness na 0% jer je tako najbolje, a pri tome temperatura monitora odostraga ne ide dalje od 40 stupnjeva. Bar ovaj monitor barem ne pati od inkontinencije s bojama ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Jeftinija i dosta dobra varijanta je sa 19" (4:3) i kraj njega 22" (16:9). Po visini su skoro pa isti. Kolega radio na tome i kaže da je dobra kombinacija. Pitanje je za što ti treba. U pravilu što više radnog prostora to bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Za pocetak bih kupio samo jedan 22" lcd a kasnije jos jedan, a u meduvremenu imao ovog diamondtrona kao sekundarni monitor... Inace, bas me zanima konkretno netko da radi sa dva 20 ili 22" monitora lcd...
![]() |
![]() |
#810 |
Premium
|
Malo dižem temu, ali imam pitanjce za sve vlasnike Lenova... Posljednjih 6 mjeseci prije spavanja mislio sam da sam lud kada čujem beepove koji dolaze iz zida ( ![]() Danas rano ujutro kada je većina ljudi spavala otišao sam tražiti uzrok beepanju kad ono Lenovo u stand-by modu ide beep-beep-beep. Malo sam pretražio po netu i vele da se to događa s američkim monitorima uvezenim na europsko tržište? Zvuk je sam po sebi iritantan, ali ne čuju ga svi već samo ja ili ako nekome velim da se usredotoči. Kaj, da ga reklamiram? Nakupilo se mrtvih pixela, ali nedovoljno pa bi mi bilo u interesu da ga zamjene... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|