|
![]() |
#271 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
dosla je. upravo instaliram svašta ![]() hebiga sad se sjetih da ne smijem post iza posta ![]() napravio sve. radi ko vura sa kucnom antenom, koliko toliko vidim rtl ![]() sad me zanima, na cdu koji sam dobio sa karticom ima neki MCE kodek? to treba i koji je k to? Zadnje izmijenjeno od: bego2. 22.08.2008. u 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#280 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koliko se sjecam to je nekakav hotfix za radio ili nesto takvo pod windows media center editon. Tako da nemas problema, ako ne koristis Win MCE. Izmedju ostalog, mislim da ga gigabyteov xpress install ni ne dira ako nije MCE u pitanju |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
eo danas slozio antene. krepao sam, kabal vamo, kabal tamo, spoji vamo, spoji tamo i na kraju nista. na telkama je ok ali na kartici je kooma, može se gledat ali.... nije mi vrag dao mira i prćkam po meniju i vidim opciju za mjenjenje ulaza, namjestim na digitalni, skeniram kad bum, rtl, nova, hrt1 i 2. hebena slika, reza je 720x576 par slija, bile su bmp, sad su jpeg, možda su malo primjenile kvalitetu. nemrem u opcijama stavit na jpeg |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
.sory nisam listo po temi.jel zna iko dobru usb digitalni tv tuner koji ima teletext |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel ko koristio analogni izlaz. Zanima me kako radi jer su mi u trgovini rekli da se kod hibrida zna dogoditi razilaženje slike i zvuka (analogni signal). Sad jel to uvjek ili radi normalno, molim brzi odgovor jer bi ju sutra kupio a nisam siguran jel mogu uvatiti digitalni signal pa da nekupujem dabe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
eto ja sam svoj problem rijesio tako da sam nabavio novi disk i digo na njemu XP i pod XP-om sve funka...svi ulazi signala...dok mi na Visti x64 samo DVB-T radi... probat cu se poigrati s driverima bas da vidim dal se moze osposobiti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
ajde, stvarno molim forumaše (iz rijeke) koji imaju ovu karticu, da se dogovorimo da svrate do mene da isprobam tu karticu, jer bih ju kupio a ne želim se zaj... nemam love za bacanje. a možda bih mogao ulovit digitalni signal s učke pa da to isprobam imam typhoon tv karticu, ali loša slika. nikad čista. sad sam spojio kabelsku na nju i opet loša slika, na svim programima. lud sam već s tom tv karticom... ajd, pliz na pm EDIT: pričam o ovoj kartici: http://ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTe...=0&Sifra=21070 Zadnje izmijenjeno od: jollyb. 08.09.2008. u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
A čuj, ja sam u Rijeci i lovim DVB na dvije frekvencije, 530 i 730.. I malo radi dobro na jednoj, malo na drugoj, malo ne radi uopće.. Tako da uopće ne mogu normalno gledati tv.. Taman kad krenem da ću nešto gledat ne radi ništa.. Mislim da mi je tako loš signal jer nas ima dosta spojeno na tu antenu, a tlaka mi se penjat na krov i stavljat svoju antenu, pogotovo sad kad je hladnije vrijeme.. Ali i dalje mi to ne objašnjava zašto malo radi jedna, a malo druga frekvencija kad se antena sigurno ne miče.. Ali opet, još uvijek je to neko njihovo testno razdoblje, pa se ja tješim da je zato takva situacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto ja sam od kolege sa foruma uzeo doticnu karticu, nalazim se trenutno u Rapcu, kod Labina (Istra, na pola puta Rijeka-Pula). Sa malom antenicom koju se dobije u kutiji lovim HRT1, HRT2, Nov@ TV, RTL. Sve je cisto, radi teletext, full sam zadovoljan radom te male antenice, nisam se niti nadao da cu to loviti s tim malim pipcem ![]() Vjerujem da bi kolegi u Rijeci bio isto tako odlican prijem signala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@ bego2: pa i mene je iznenadila, pogotovo ovdje u Rapcu. Jako sam zadovoljan sa kupovinom, nikad bolje bacen novac... ![]() @LAcy : ima dvije vrste antena, tanka i visoka te mala i debela. ja imam potonju, a mislim da i kolega bego, a s njom ciljas muhu u letu:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da je netko spominjao u ovom threadu da je dobio HD na ovoj kartici. Zapravo ti treba software i decoder da bi to gledao, kartica samo isporučuje stream.
![]() |
#299 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Napravio sam graf i ispravio tvoj .xml po mojim podacima i opet glupavi MP ne prepoznaje DVB-T tuner, jel bi netko htel probati napraviti.xml po mojem grafikonu...ljepo bi molil! ![]() Zadnje izmijenjeno od: danc00. 26.12.2008. u 04:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|