|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
HD DVD Player
S kojim softwareom reproducirate HD snimke? Evo ja sam od frenda dobio CD sa spotom od Within Temptationa koji je u Full HD rezoluciji, a još je i potpisan, pa sam wery happy! ![]() Eh sad, sa ugrađenim playerom na samom disku nisam zadovoljan, ali jedini player kojim sam uspio pokrenuti taj materijal je MPC, jer u svim ostalima dolazi do "štekanja"... ![]() Pa bih evo vaš savjet za HD DVD Player, ili još bolje, recite mi kako da podesim da mi Hardware enkodira HD zapise, jer mi se čini da samo na MPC 4850 odrađuje svoje... Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Sve kartice iz HD serije i nVidijine od serije 8, pa nadalje podržavaju HD akceleraciju. S novim modelima kartica dolaze i poboljšani UVD i VPU, pa zato određeni modeli (poput tvoje HD 4850) bolje i efikasnije preuzimaju HD. Evo teme u kojoj je sve to već spomenuto, pa ako imaš volje i vremena za proučavanje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=351 I mogu reć da radi, ali MPC mi je 2. player po volji (radije bi GOM). Dali možeš naći post u kojem piše kako se općenito namjesti da GPU obrađuje video, umjesto CPU-a? Tako bi mi na svim playerima video radio bez problema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
-------
|
Ako imaš full HD materijal dosta ti je player kojeg je Ubleha spomenul ili PowerDVD ili općenito neki player te vrste u čijim opcijama jednostavno uključiš HD akceleraciju. Ako imaš .mkv i sličan materijal onda ti (nažalost) nema druge no da pročitaš cijelu temu i isprobaš razna rješenja koja ljudi spominju. Ne znam za GOM, ali moreš probati u zadnje vrijeme jako popularan KMplayer, koji je po svemu jako sličan GOMu, ali bolji. Nekolicina postova o raznim playerima. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
|
Ne znam. Trebal buš pričekati da se javi neko ko točno zna kaj dobiš/gubiš s isključivanjem tih opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Isključi kao što ti i piše. Probao oboje, nije da ima neke razlike u samoj kvaliteti slike,no ako ne isključiš povremeno dolazi do krašanja i slično. Bar meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Ok, onda ću isključiti... Thx... |
![]() |
![]() |
|
|