|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Preporuka 82" Full HD do 8000 kuna...
Pozdrav. Imam jednu rupu iznad kamina koju bi trebao popuniti televizorom. Sad, ugrubo bi pasao 82", i treba mi Full HD, a da je do 8000 kuna. Rupa je negdje 82x64 (š x v). Može i veći od 82" ako stane u rupu. Spajan bi bio na MaxTV... Čitao sam ovu temu niže, al se nikako ne mogu snaći. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 15.09.2008. u 19:40. |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
32W4000 http://www.svijet-medija.hr/Article....=16673&sid=154 dodji si ga pogledati u neku od poslovnica. imho jako dobar tv.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da kao padobranac uletim... Citiraj:
![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam već jednu malo stariju Braviu, i full sam zadovoljan sa njom. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
82" ? ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
http://www.sony.hr/product/t32-w-ser...eType=Overview Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pogledaj ovu: Panasonic TX-32LZD85F ima mi ju frend,telka je super.Cijena za gotovinu ti je 8100kn,ako imas toliko kesha. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Stari veli da cilja na ovog: http://www.audio-video.com.hr/produc...D=1410&cID=100 I da ga je u Pevcu vidio za 7300 kuna... Dal zna itko dal tog ima u Pevcu? I dal je taj bolji od Bravie? EDIT: Opazio sam da je BRAVIA bolja. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Uz Braviu i onog Panasonica nebi nikako ciljao taj Sharp. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a gle ja da sebi kupujem uzeo bi 32w tak da ono ![]()
#13 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nekako mi poslozaj takvog telkacha u "rupi iznad kamina" ne zvuci dobro...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
#15 |
Prečupavi mod
|
Mislio sam zbog lozenja i topline (ako se ne radi o kakvom fejk-ukrasnom "kaminu")..
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo kaj nije namijenjen grijanju nego je više estetski. Za tu i tamo pripalit vatru. Stari je sam sagradio već 3 kamina i svi su extra hladni i nakon par sati loženja. Tako da nema frke oko toga. Ovaj je sad, tu dolazi telka, naravno flippana prema dolje. ![]() Malo je neuredno još, al istaknut će se kad bude gotovo. Ovo je jedan gotov kamin u Zagrebu u stanu. ![]() Ne mogu nać sliku trećeg. ![]() Dakle, tu su samo za estetiku. BTW. kao što vidite na drugoj slici, tu je već jedna Bravia. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Prečupavi mod
|
Znaci: 1) Kamin je ipak fejk-ukrasni u kojem nesto ipak mozes tu i tamo pripalit... mislim, mogu i ja nasred stola nesto pripalit 2) Rupu nebi trebao popuniti ti, nego stari 3) Malo glupo da tek sad ovo pisem, ali ja sam nekako skeptican prema tim Braviama, imam jednu 32" na poslu (HD ready doduse) i slika je koma (gradienti, odziv)... iskreno se nadam da su ove skuplje (HD) ipak bolje (proporcionalno cijeni). Napisi review.
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
2) Istina, i rekao sam to. Ne u prvom postu, kasnije. 3) Uspoređujući sličan Quadro slicnog ranga i Braviu, slika mi je dosta bolja na Bravii. Al neću sad ovako ukratko ulaziti u diskusiju o tome - čekamo novu Braviu. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ima u Pevecu za 8500kn full HD 102cm Sony + na poklon dobiješ blu ray player, HDMI kabl i 3 blu ray filma
![]() |
#20 |
Premium
|
#22 |
Premium
|
Zašto nitko ne preporuča Samsung LE32A656? Na svim testovima(hdtvtest i ostali) je dobio odlične ocijene i rečeno je da je jedan od najkompletnijih FULL HD LCD-a od 32' odnosno 82 cm. U Ve-Milu je 7.900 kn, ali se može naći i jeftinije... To si planiram ubost za 4,5 mjeseci, pa evo review : Samsung LE32A656 / LE32A656A / LE32A656A1 Review |
![]() |
![]() |
#25 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Nisi napisao kolko si platio? Mislim svhra tvog posta je to da napises da si potrosio brdo love? opet radis show off po forumu... |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Vidis da nisam rekao ni cijenu ni sto je kupljeno u model, vec sam se htio zahvalit i rec da je problem riješen. Da ti prestanes zajebavat bez razloga sve bi normalno proslo. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|