|
![]() |
#1112 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Neki dan pogledao The Chaser (Chugyeogja) film je vrhunsko remekdjelo, brutalno dobar film. ![]() ![]() ![]() Ne sjecam se kad sam pogledao tako savrsen film. Stvarno MUST SEE Jos bih dodao pod obavezno pogledati City of God (Cidade de Deus), The Elite Squad (Tropa de Elite) i City of Men (Cidade dos Homens). Ti Brazilci se resetaju kao ludi po tim favelama. A koliko vidim na youtubeu i u stvarnosti nije drugacije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Scorpion King 2 s dragom, nismo se mogli prestat zgražat Prince of persia ripoffima ![]() samo da dočaram "briljantnost" ovog filma Ekipa ide u egipat(doba arkadije, neznam kolko prije Kr.) i tamo nalete na ekipu koja zgleda ko pretorijanci(?),nakon toga padnu u pečinu u kojoj su evidentno škotski warriori(?), tamo dolje je Minotaur koji je imao lancima zavezanog azijata s irokezom(valjda da mu bude bitch). Jedan od likova uvrijedi minotaura tako da mu kaže da mu je mama krava ![]()
![]() |
#1114 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogleda sam "Superbad" i "Harold&Kumar escape from Guantanamo Bay" ... bezveze, očekiva sam puno bolje.
![]() |
#1115 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kaj oces h&k efgb ima prejakih scena. Meat sendvic, bush i ono sa zigosanjem. Dobar je film.... ja volim te glupe american teen komedije. Bilo bi super kad bi mi neko mogao preporucit jos takvih, meni je naprimjer american pie svi djelovi prejak film. glupe fore i vristim od smjeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Triba bi i ja par preporuka (privrtija san topic, skupija san par stvari). Uglavnon žanr akcija/triler/drama, takvo što, sve skupa il odvojeno, svejedno ![]() Novo/staro nebitno, nisan puno gleda zadnjih godina pa sad pomalo nadoknađujem ![]() Šta ja znan, nešto ala Shooter 2007, American Gangster 2007, Enemy at the Gates (2002 mislim),...ne pada mi više ništa na pamet....e da, The Bank Job ![]()
![]() |
#1118 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Charlie Wilson's War [2007] solidan Children Of Men [2006] već viđeno al ne loše (ne plodnost kod ljudi) Meet the Spartans 2007 ako si gleda 300 dobra komedija Rome Season 1&2 (HBO 2005-07) odlična serija, Cezar, Kleopatra, Pompej, senat (više erotike nego rata) The Illusionist [2006] dobar film o mđioničaru V For Vendetta [2005] (O za osvetu) jedan od boljih filmova koji san gleda u zadnje vrime, svaka preporuka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Pogleday i Training day ako nisi...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
The Air I Breathe. Ugodno me iznenadilo,pogotovo kada sam ga tri puta pokušavao gledat i svaki puta zaspao na početku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#1127 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Postal - žali bože struje potrošene na gledanje ... Tropa De Elite ( Elite Squad ) - genijalan brazilski film , moram priznati u Top 5 mojih ikad odgledanih filmova , stvarno nesto posebno , od radnje do načina na koji je prikazana ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
U2 3D premijera u Cinestaru
Evo, baš sam se vratio sa premijere i mogu reć da sam oduševljen jer U2 su jednostavno najbolji ![]() Je li bio još netko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Pogledah i Get Smart, ima par dobrih provala od kojih sam se rofl ali inace mi film nije nesto..
![]() |
![]() |
#1133 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jučer sam gledao You Don't Mess With Zohan,predobar film,baš sam se fino nasmijao. Ima dobrih fora i predobro su odglumili Izraelce i Palestince,bio sam prije par mj. u Izraelu i totalno isto govore ![]()
![]() |
#1134 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Dobri su jos i After school special, Van Wilder 1 i 2, Bachelor Party 1 i 2 i Wieners.... to pogledajte... ako neko zna jos neke tog tipa nek napise.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Van wilder oba djela mi je prezestok film. Gusio sam se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
film je takav očaj da nije normalno, ismijavanje religija i istočnih zemalja. degutantno i neukusno, čisti trash od filma. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |