|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Gasenje laptopa...
Imam problem sa gašenjem laptopa tj. resetiranjem... Naime kada par puta stavim laptop na hibernaciju odjednom mi izbaci neki prozor i kaze da ce se lap resetirati za minutu... Bio bi vrlo zahvalan kada bi mi netko mogao pomoci i reci u cemu je problem i dali ga je moguce rjesiti... Evo i prozora koji se pojavi... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Sve mi to izgleda kao neki virus...poskreniraj malo komp. pa vidi oce li sta nac!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Prije svega odi na Start > Run i upiši shutdown -a > OK čime ćeš spriječiti isključivanje. Nakon toga instaliraj neki antivirus (NOD32, Kaspersky, Avast,...), u opcijama namjesti deep (najjači) scan i pročešljaj disk. Pogledaj što će naći pa javi jer mislim da je u pitanju Blaster ili Sasser. Imaš li instaliran neki service pack?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Nije Virus 100%... Događalo mi se i prije ponovne instalacije Windowsa... Pojavljuje se samo kod hibernacije i to ne prije 3. puta... Od antivirusa imam NOD32 i skenirao sam vec dosta puta... Imam SP3 Dali ce to iskljucivanje sprjeciti jos kakvo iskljucivanje ili samo to? Ako je samo za to onda je problem rjesen... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključit će samo taj prozor...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
|
Spominjalo se da ovaj update zna pomoc oko toga KB835732 inace vjerojatno si pokupio nesto a NOD to ne prepoznaje (ne moze uklonit) pogledaj ovaj link http://support.gateway.com/s/issues/2-976684501.shtml PS.(na tvom mjestu bi napravio online scan sa kaspersky AV-om http://www.kaspersky.com/virusscanner preko IE ako s mozillom ne radi ili zamjenis skroz taj NOD za KAV) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 Podesi NOD32 kako je ovde NACRTANO pa onda napravi deep skeniranje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
N00B
|
|
![]() |