|
![]() |
#1 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
Toshiba Dvd-5112
gledam ja przilice u autronica i vidim ovu gore navedenu za 500kuna!!! jel je tko ima i vrijedi li sta? imam obican DVD od Toshibe SD-M 1612 i radi super...
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da przi samo dvd -R medije, guglaj pa vidi review-e. Bolje je da przi samo - nego samo+, Vjerujem da bbi sluzila svrhi.Mozda jedino ne bu upgradeable na dual/double layer, al to je upitno koliko puno treba
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
da mislim da samo przi - ali to je dobro nemam potrebe za +... pa toshiba nije za bacit ali ova cijena je dosta mala u odnosu na druge przilice pa mi je "malo" sumnjivo... ne bi zelio bit prvi koji ce probat...
![]() |
#5 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
kupio sam frendici upravo tu toshibu i radi posao. doduše, ne baš kao Pioneer. iako su Pi/Po grafovi lošiji nego na Pioneeru, još uvijek su bolji nego na recimo LiteOnu. i prži samo - i prži 4x no ima nekih sitnih gluposti. recimo, za sve stare medije ponudi da ce pržiti 2x čak i za one koje ne podržava 2x prženje. Ukoliko odaberete takav medij, spržit će ga 1x. zna biti frustrirajuće kada skužim da će mi trebati sat vremena, a ne pola sata da mi napravi posao. drugo, neće pržit Princo 1x DVD-RW, niti će ih brisati. dobitna kombinacija za ovu pržilicu je RitekG04 (Traxdata 4x blank) ako ga ne pržite na 4x, već na 2x ili 1x. Sprži ga savršeno. Tako nizak Pi/Po još nigdje nisam vidio. Inače, ne grije se pretjerano, ali bi bilo poželjno da ispod nje nije ništa. ono po čemu je posebna je kaj kopira sve zaštite i neopisivo dobro čita izgrebane i slabo snimljene CDe. PieS: ne voli čitati Princo DVD-R! sprži ga OK, ali ga poslije neće čitati, iako drugi DVD-ROMovi čitaju.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Isusa ti. Pa ovo je luđe od Windowsa. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|