|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
(riješeno) Nero ne može napraviti mp3---->audio konverziju
Pozdrav svima, zanima me jel se itko suočio ikako sa ovakvim problemom?Nero je 8.3.2.1 ako se ne varam.Odaberem create audio CD,i kada počnem vući,on izbaci prozor analyzing i tada pukne.Gledao sam po googleu,spominje se sličan problem gdje se samo ugasi,ali se radi o Neri verzije 6.Kod mene ima ona poruka Nero has stopped working.Više puta sam probao,više puta restartao komp da ga nije nešto u tom trenutku jebalo,compatibility mode,ništa ne pomaže.Pa ako netko zna kako konkretno riješit ovaj problem bio bi sretan kada bi ga tu podijelio samnom.OS je vista x64. Ako nitko nezna,pa makar da imamo polaznu točku,da netko sa istim OS-om proba reći jel uspio,pa da makar stavim novijeg/starijeg neru,to mi nije bitno ako će riješit problem. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
stavi normalnu legalnu verziju ili promjeni software. ti ripovi (btw ilegalni) su pickin dim. KORISTITE LAGALAN SOFTWARE ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Čekaj,govoriš o MP3cama,koje sam ja sripao s svog original CD-a,što mislim da imam pravo,ili o tom neri.Znači,sa paketom nerovih pizdarija kažeš da bi radilo? Ko kaže da nije legalan ![]() Jel može više verzija nere bit na kompu,jer ako ovaj free trial što skidam to ne riješi,da ga maknem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
govorim o neru |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |