|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
moha brejktru cd se rastopio
ako tko ima XXX od navadene igrice. ostavio sam kutiju od cdea preblizu lampe i istopio mi se dio gdje je XXX ![]() netreba mi za igranje na netu nego samo za sinlplejer. fala Sori majstore, nije da ti ne vjerujem, ali... Rivi
necu stavljat konfu u sig. da se nebi smijali Zadnje izmijenjeno od: Rivi. 21.05.2004. u 10:09. |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: moha brejktru cd se rastopio
Ne zvuči li ovo mrrrrrvicu naivno? :burn: Čuj, ak si igru kupio u dučanu možeš bez problema dobit novi CD-KEY preko službe za korisnike. Zadnje izmijenjeno od: Rivi. 21.05.2004. u 10:11. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
izbrisi si u postu sve sto se tice trazenja cd-key to je ilegalno i ne dozvoljava se na ovom forumu jedini razlog sto ti je poruka jos tu je to da moderatori spavaju...
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne spavamo. Samo smo komirani od antialergijskih tableta koje smo prisiljeni lokati svako jutro. Ja se ispričavam u slučaju da je navedena tvrdnja ispravna, Jaggy. Ako ti se stvarno istopio Cd, u kutiji ti najčešće piše sve što treba. Baš radi takvih stvari. Da ti netko da svoje podatke, i to je ilegalno, čak i ako ti imaš original. Te su stvari jedinstvene za svakog pojedinog kupca.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|