|
![]() |
#1 |
lip, zgodan, pametan...
Datum registracije: Dec 2007
|
Top 3 ljestvica
Kako se i gdje oglasavate, sto je i gdje najisplativije. usenet, banak, na ovaj forum, na neki drugi forum i/ili...? Ma jednostavnije... dajte Vašu Top 3 ljestvicu oglasnika. ![]()
MB Asus A7A133 MB, AMD Duron 1.8 GHz, 256MB SDRAM, SEAGATE 120 GB HDD (8MB cache, 7200rpm), ATI Readon VE 64MB DDR, Modem (HW-Intel), Pržilica TEAC, DVD TEAC, Napajanje 300W i Kučište midi tower. "ne hvalin se - p r _ _ a j _ m!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
1.oglasna ploca na placu Kvatric kod grilla 2.Bandere na potezu Draškovićeva-trg Bana JJ 3.Javno oglašavanje nedjeljom-treći red kod Nermina sa kazetama-Jakuševac
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lip, zgodan, pametan...
|
e, nisam ovo ocekiva, al barem si si da truda ![]() ja ozbiljan a vi mi ovako ![]()
MB Asus A7A133 MB, AMD Duron 1.8 GHz, 256MB SDRAM, SEAGATE 120 GB HDD (8MB cache, 7200rpm), ATI Readon VE 64MB DDR, Modem (HW-Intel), Pržilica TEAC, DVD TEAC, Napajanje 300W i Kučište midi tower. "ne hvalin se - p r _ _ a j _ m!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lip, zgodan, pametan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
lip, zgodan, pametan...
|
Citiraj:
![]() govorim o posve drugim cakama, ako se to uopce moze tako nazvat ![]() ono sta sam htija rec je da se na ovom forumu, uz naravno dezurne strvinare, uvik nade i netko ko se razumije u realno stanje stvari, ali van ovog foruma ima ljudi koji samo zele comp i spremni su dat recimo 500tinjak kuna za njega... e takve ljude ja trazim, kuzis? ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Kakve veze sad ima oglasavanje sa prodajom tvog kompa na forumu? ![]() Ako netko tko nema pojma kupuje komp radije ce kopiti novi u hgspotu nego taj od tebe. Možda bi bilo bolje prodavati u djelovima, ljudima uvijek neka stara stvar crkne pa mora trazit polovnu. Uglavnom sve ima svoga kupca. Stavis lijepo komp na procjenu pa vidis ima li zainteresiranih, mozda ti se netko javi kome treba server, ili ako ima dovoljno zainterresiranih pa u djelove. Na kraju - glupo ti pitanje , imas par foruma gdje mozes staviti svoj oglas i par novina - oglasnika, nece nitko za tebe prodavati tvoju stvar , osim ako nema neki procenat |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Za postići najbolju cijenu najbolje ti je prodavati na news grupama / svim forumima osim PCE ( ![]() Najneisplativije ti je ovdje prodavati, ali ovdje u većini slučajeva znaš da ne kupuješ mačka u vreći jer si dobro opskrbljen informacijama o onome što kupuješ pnajviše zahvaljujući pravilima foruma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
lip, zgodan, pametan...
|
Citiraj:
![]() ![]() sve sto sam htio je da mi napiste konkretno npr... 1. plavi oglasnik (tu ces izvuc najvise love) 2. njuzi (najveca opasnost od prevare) 3. vidi.hr (svi moji frendovi tu prodaju kante) kako bi vidija di mi se isplati stavit oglas... a valjda to nije od interesa samo za mene jer svi znamo da danas svaki klinac i njegov tamagochi ![]() ![]() ponovo ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
najgluplje i najgore je to kaj si unakazio sasvim dobar topic svojim osobnim potrebama. zato si i dobio moj popis ![]() mogao si lijepo reci, imam komp na prodaju, di da ga objavim, rekli bi ti daj popis svega na trznicu, cuo bi kako stvari stoje, cuo bi i o njuzima i svim forama kako najlakse utopiti komp ili komponente i to ti je to. ovako si ljudima dao da mozgaju koji su oglasi najbolji, mogla se razvuci i podosta dobra spika oko toga...ali ne...on treba info o oglasniku i u njemu levata kojem ce prodat komp za khm 500njak kuna. kakav krasan biser za web-bisernu ogrlicu ![]()
![]() |
#12 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
lip, zgodan, pametan...
|
Citiraj:
![]() slusaj, nema neduznih, nevinih, krivih, pravih... zasto da sad govorim ono sto je ocito... kupac hoce kupit sto jeftinije - a prodavac prodat sto skuplje. ![]() A ovo sada ostali slusajte/citajte ili sta vec... ugl tema je Top 3 ljestvica. Ukoliko imate neko razvijeno misljenje, odnosno ako imate top 3 oglasnika, linkove ili sta vec... plz podjelite to sa svima, a ako imate uz to i poneki savjet, jos bolje ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
1. kupiprodaj.net 2. ovaj forum 3. plavi oglasnik |
![]() |
![]() |
|