|
![]() |
#571 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kolko ja znam (a nisam ekspert na tom području) sve prekršajne kazne (za fizičke osobe) se mogu pretvoriti u uvjetne kazne ili dobrovoljni rad (ima svega par iznimaka) neovisno o iznosu a i neke kazne po kaznenom pravu (manje od određenog trajanja zatvorskog ekvivalenta) i ako tako piše na rješenju na ročištu na prekršajnom se treba izjasniti o tome da oćeš dobrovoljni rad i trebao bi dobit rješenje di i kako ćeš to odraditi i to je to, ali trebao bi nać nekog advokata pa ga pitat...
#572 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
blah. nalazim samo ovo: Citiraj:
![]() pokušati ću uloviti nekog sa prekršajnog da ga priupitam. |
|
![]() |
![]() |
#573 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#574 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#575 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
truč trač...lijepo su rekli, sve vaze do datuma isteka i nemoraju se mjenjati ako to vlasnik ne zeli. za sve koji misle mjenjati da budu IN i na špici, mogu zamjeniti staro za novo, nece im ostati onaj datum vaznosti kao i na staroj i to je to. no NEMORAJU ako nece. barem su tako donedavno tumacili najavu izdavanja novih vozackih. no nebi cudilo da je to jos jedan OBAVEZNI NAMET na vec odavna prazne i suplje dzepove hrvatskih ovac ups gradana.
![]() |
#576 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#577 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
#578 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
info: za prekršaje napravljene nakon 01.01.2008. sudac odlučuje da li će se odrediti plaćanje "radom za opće dobro" ili prisilno ako "prekršajac" ima prihode, odnosno zatvorom ako treba. za prekršaje napravljene prije 01.01.2008. kazne do 500 kuna se mogu dobrovoljno "odraditi radom za opće dobro". vozač treba pričekati da prekršajni nalog postane pravmoćan. tada prekršajni sud šalje poziv na ročište sa kojim dolazi i obrazac putem kojega se vozač odlučuje na odrađivanje kazne ROD metodom. ah da, najbitnije: način odrađivanja "rada za opće dobro" nije definiran dan-danas. ![]() rad za opće dobro se mora "odraditi" u roku od 6 mjeseci. ako se do tada ne dobije poziv na rad, kazna se "briše". |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Jel me murja može slikat, ako je malo mraćnije ili ako je mrak? ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#586 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jok multinova slika prednji kraj dakle radar je aktivira ako voziš prebrzo i slika ti prednji kraj automobila No opet nije bitno koji kraj slika i tko je vozač, bitne su tablice jer prijava ionako ide na ime vlasnika automobila Vezano za izjavu A.J.-a ako me sjećanje dobro služi u TopGear-u su pokušavali "pobjeć" kameri i za to su trebali "samo" TVR Tuscan S i vozit ga preko 170mph (preko 270km/h)
#587 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ma tko je vidio dobiti (platiiti) kaznu u ovoj drzavi. mene vec kaznjavaju 50x pa se uvijek izvucem na maloljetnicke dindze i kako nemam prihoda i rashoda. a kad bude 18+ onda moram smisliti nes pametnije haha |
![]() |
![]() |
#588 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
mene zanima dal cigani smiju sakrit raketu. U varaždinu su je sakrili iza kauflandove reklame tako da ju nitko ne vidi. Sva sreca sto sam isao po precki kroz parking jer bi me ziher uslika jer onuda obicno preletim ko bič ![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
nekidan mi lik hoće napisat kaznu zato što su mi kotači proklizali na raskršću. Bilo oko pol 2, taman je ona rosa, magla pala. Valjda mu bilo krivo što nisam ništa napuho.
![]() |
#591 |
Pijem samo KAJ
|
mene su jucer zaustavili zbog neupaljenih svjetala. Al sam se izvukao na opomenu posto nisam imao nikakvu kaznu (jednom sam dobio 300kn zbog prebrze voznje al sam na licu mjesta platio). Opce mi je na kraj pameti bilo da moram sad imati svjetla upaljena jer je pocelo zimsko racunanje... |
![]() |
![]() |
#592 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#593 |
Pijem samo KAJ
|
|
![]() |
![]() |
#594 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
#595 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#596 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A i tebi momak svaka cast. A nije li ti mozda na kraju pameti da bi mozda bilo dobro imati upaljena svjetla bez obzira je li ljeto/zima/dan/noc i bez obzira da li se to mora ili ne mora, jer se time nevjerojatno povecava vidljivost tebe kao potencijalnog ubojicu djeteta na cesti koje jos krmeljavo ujutro prelazi cestu do skole? Ne, tebi je normalnije ustediti sichu zbog zarulja i ispod casti upaliti svjetla... blago nama na cesti, a i onima na nogama sa ovakvima. Da ne spominjem chobanchine kojima je tesko ili ispod casti dati zmigavac kad se prestrojavaju, kojima je tesko okrenuti glavu da pogledaju mrtvi kut ili ispod casti imati panoramski retrovizor...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 31.10.2008. u 10:20. Razlog: NHF... |
![]() |
![]() |
#598 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
#599 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
ja bi takvim ljudima takve kazne davao da to nebi bilo normalno. Ali ne samo vozačima već i svima ostalima. Nažalost imao sam saobraćajku u kojoj je sudjelovao čovijek pod utjecajem alkohola(iako nije bio vozač) tako da nemam za te ljude ni trunke milosti. Jednostavno mi se gade isto kao i ljudi koji to odobravaju. Citiraj:
![]() Sve ima svoje za i protiv. Tako se juče vozam biciklom po gradu i baba (isto na biciklu) se uzj*** na semaforima i krene i lik zanjom i onda nešto baba stane i lik ju stepe s bicikla i još joj mahne da nije normalna i samo nastavi dalje. Iako nemogu procijeniti ko je bio kriv nisam mogao doći do sebe kako je tip samo nastavio dalje voziti.
![]() |
#600 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Živciraju me i vozači,ja ne znam jesu li to debili ili im nešto nije u redu s glavom,pada kiša,magla se spusti i to gusta,i uvijek ima budala koji nisu upalili svijetlo,ili kad je već skoro mrak,frajeri se voze sa ugašenim svjetlima. A pješaci su posebna priča.Neki stvarno nisu nadareni da prelaze preko ceste. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|