|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Skidanje YouTube videa ravno s mobitela?
Pošto sam si nabavio novi mob Nokiu E71, te me sada zanima jeli ma neki Symbian ili neki programcek za taj mobitel koji moze izravno skidati YouTube filmice na mobitel te ih spremiti za kasnije... Ne trebaju mi programi za gledanje videa ili oni converteri namijenjeni konvertiranju u 3gp s PC-a, jer moj mob podržava i .avi i .flv i sl. Znači treba mi običan program za mob koji sprema video s YouTubea na MOB! Kao što recimo ima i iPhone u paleti svojih programa... I da, ne smije biti neka web stranic u koju Paste-am link, pošto je to preko moba nemoguće :P Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A jesi lijen... trebalo mi je cjelih 15sec da izgooglam ovo http://www.mobitubia.com/
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
RIJESENO!
Evo ovako, morao sam isključiti sa prepoznavanja Instalacije u app. manageru, te staviti na All! Jer inače mi ne želi instalirati neke "stare" programe, te ako i tada ne želi promijeniti godinu unatrag! ![]() Uostalom Hvala vam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
I da, kak u MobiTubia programu spremiti clip??? Fino ga gledam, ali nemam opciju za spremanje... ??? OK rijeseno i to... :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|