|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Usb ne radi na HP Compaq nc6120
Dakle na laptopu mi ne radi usb priključak... kad spojim usb miš ne prepoznaje ga uopće i crvena ledica senzora se ne pali kao da usb uopće ne isporučuje struju. Kad spojim usb memory stick ne prepoznaje ga (unknown device) i ledica da je spojen se ne pali ... Reinstalira san win xp sp2 i opet isto. Ima neko ideju šta da napravin? Tnx
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi neki usb hub i priključi na drugi usb utor. Ovaj usb utor je očigledno otišao u vječna lovišta, a garancija je sigurno istekla.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Nisi me razumia... Niti jedan usb priključak na laptopu mi ne radi! ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo uspia san reinstalacijom osposobir usb portove da rade neko vrime, i sad su opet bez ikakvog razloga prestali radit... zapravo usb stick mi prepoznaje a miš je sad unknown device... Šta da radin???
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Novi BIOS? Koje opcije vezane za USB imaš u BIOS-u? Koje Windowse imaš? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Moje isprike... Bios je deafultni koji je doša sa laptopom, nisan ga proba flashat. Win je xp sp2 ka šta san gori napisa, a opcije u biosu ću pogledat kasnije jer laptop trenutno nije kod mene. Tnx na odg ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|