|
|||||||||||
|
|
#901 | |
|
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#903 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ja imam 140mm vent i pase taman (isti taj iz hardveraja). ako treba i sliku piknem. tocno je sirine accelera i zauzima isto mjesta prema dole jer je debel 25 mm ko i ovaj od 120. po meni je bolji 140 jer je tisi i veci protok. a slotova zauzme isto ko i 120. edit: vojla: [img]_th.[/img] ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: rodney. 31.08.2008. u 20:29. Razlog: slike.. |
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
turbo modul je loshiji, ali je nesto tanji pa idealno pashe u crossfire sistemu (opet moje slike ), gdje recimo jedan 120mm nebi stao a da ne dira zadnji dio stranice.Na ovaj nacin uspijes ugurat turbo modul na gornju grafu i onda on malo pushe i na donju odozada |
|
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
)? |
|
|
|
|
|
|
#906 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Nemojte me u startu ubiti zbog pitanja, ali nisam imao vremena za citanje svih 30ak strana ovog treada. Dosao sam do trecine, a ostalo sam preskocio za sad... Vjerojatno je vec bilo negdje polemike oko ovog twin turbo modula za S1. Sta je s njim, vrijedi li on sta, osnosno koje su mu prednosti/nedostatci u odnosu na 120/140mm ventove? Pretpostavljam da osjetno vise buci. Ups, sorry, nisam skuzio da ne citam zadnju stranu pa nisam vidio zadnjih par postova
|
|
|
#907 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Loshije hladi, a za buku nisam bash siguran jer je meni to sve isto (s druge strane imam 10+ ventilatora u kucistu, pa i nisam bash referentan ).Realno nebi trebao buciti previse jer se ne vrti na velikim okretajima, s druge strane nije taj turbo modul kvalitetno odrađen i dosta lako se strga/odvoji, same lopatice i glava od ventilatora se (s vremenom) polako odvaja od onoga na cemu visi etc... Stoga preporuka 120mm vent debelo prije toga ako ima mjesta, u suprotnom (ili u crossfire setupu) turbo modul |
|
|
|
|
|
|
#909 |
|
Premium
|
da, bome je malo blizu pcie slota, ali nebi trebao smetat jer se accelero malo digne gore, tj. nije u samoj ravnini s grafom vec u ravnini skorom pa s samim gpu-om tako da nebi smjelo biti nikakvih problema. |
|
|
|
|
|
#910 |
|
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
|
#911 |
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo napokon nabavio danas S1v2! Al ne u linksu, jer ih više nema ! ADM rula ! Nego, nema kaj, to je pasivac koji se mora imati, ja imam gore 80x80(900prm) i 33°c mi je u hladu a na suncu max 50°c ! Evo tolko! Al sad ide malo veći OC pa bumo vidli kak to diše... |
|
|
|
|
|
#914 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
|
|
|
|
#915 | |
|
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#918 |
|
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Na memoriji ježići?Može bez problema,moja kartica ni nije imala hlađenje memorije. |
|
|
|
|
|
#919 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: SetH. 24.09.2008. u 17:48. |
|
|
|
|
|
#921 |
|
Suit up!
|
Seth, zašto taj vent ne učvrstiš za S1 sa vezicama? Ako imaš malo i nedovoljno prozračeno kućište pasivni S1 ne može radit čuda. BTW, dobra alternativa S1 je Coolink Gfxchilla, stane u CF/SLI konfu bez problema, a hladi dobro te nije skup.
|
|
|
#922 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#923 |
|
Suit up!
|
1. Jesi stavio pravu pastu, a ne onu žvaku? 2. Kolike su temperature idle/load? 3. Stavi ventilator na S1 i provjeri protok zraka (da puše u pravom smjeru). 4. Kolika je temperatura procesora, NB-a i unutrašnjosti? Jer ako je visoka, nije čudo da se grije više.
|
|
|
#929 |
|
Suit up!
|
|
|
|
#930 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ovisi o proizvodjacu, meni prosle kroz ruke 3 komada, gigabyte/XFX/asus i tako je i po redu isao OC, sa asusom sam bio najvise razocaran jer i nije bas nesto bio OC-abilan, barem sto se jezgre tice, mema je standardno isla oko 2050MHz dok me gigabyte bio najvise odusevio (jos dok uracunam dizanje napona jezgre prek gamerhuda, uff )sad bi trebao dobiti uskoro i gainwardicu pa cu vidjet sta ona moze |
|
|
|
![]() |
|
|