|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Gasi mi se disk pod Vistom
Prvo se ispričavam što sam postavio pitanje i na hardverskim i softverskim problemima jer ne znam u čemu je problem. Ovako instalirao sam si Vistu i sada imam dual boot i sve radi ok čak i zvuk koji mi do sada skoro pa nikada nije radio kako treba. U kompjuteru imam 3 diska i dok radi Vista ona isključuje jedan disk nakon nekoga vremena otprilike 2-3 minute, mene sada zanima gdje se ta mogučnost isključuje. Te kako se može vidjeti koji program koliko koristi procesor jer pod vistom kada pritisnem ctrl+alt+del ne pojavi se kao na xp-u onaj prozorčić gdje mogu vidjeti koji programi radi i koliko koji troši procesor. Hvala puno na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
za task manager koristi kombinaciju ctrl+shift+escape a za power managment ti pogledam na poslu jer ne znam napamet. ali je ziher u control panelu ![]() I pročitaj pravila ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659 evo nastavka ![]() start/control panel unutra nađi power options: budeš vidio Balanced Power saver High preformance ispod svakog imaš "Change plan settings" kada klikneš na to imaš opet opciju "change advanced power settings" i tamo možeš sve uštimati kako ti paše ![]() Lp Hamm Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 28.08.2008. u 09:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|