|
![]() |
#632 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#633 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
sry ljudi, bila je typo greška, mislio sam na 37PV8..i Lihto je u pravu...PV8 daje istu sliku ali ima manje HDMI konektora, mat okvir, po deklaraciji nešto manji kolorit boja, nešto slabiji kontrast....obje su g11 panel i v real 3 proc...wob će ti reći da PV80 ima bolju sliku ali ja ne kužim razliku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da li se po vama onda isplati pv80 ili je bolje uzet pv8, 3 hdmi-a mi ne trebaju a razlika u cijeni je i 1000kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
nije 1000kn razlika,nego manje,ali ako ti je frka sa parama kao što sam reko gore uzmi rađe PV8,a ako si moš još dodat onda dodaj,ipak je ono opremljeniji model
![]() |
#636 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Registered User
|
stvar je u tome što tih panasonica u zadnje vrijeme baš i nema na lageru...dakle, u mnogim dućanima treba naručiti i čekati - pogotovo u Protisu i sličnim web shopovima...btw, IMHO taj jedan HDMI port manje bi u budućnosti mogao jako faliti obzirom da telka nema niti jedan dvbt tuner u sebi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
dragi Isuse, kakvih je likova došlo ovdje prodavat pamet.. ajme. Nani - divim ti se što ti se da toliko zajebavat ovdje i pojedince obrazovati po n-ti put... šteta što si daleko, volio bih otić s tobom na kavu grizli medo - da li znaš za EDIT pobogu?! možda da koji moderator zaviri u topic ne bi bilo loše... |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
hdtelevizija.com editor
|
Vidis razliku kad su jedan tv do drugoga, pa kad opalis kontrast na 100% na oba tv-a, sve je u 5 deka razlike. Mozes ga odma uzeti i ne daje ti se visak love za PV80, ne vidim razlog da cekas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam jesmo se razumjeli. Planirao sam uzet pv80 jer ga svi hvale i mislio sam da ima neka "osjetna" razlika osim hdmi-a izmedju toga modela i pv8. Sad se javilo par ljudi dok su gledali oba modela da uopce nisu skuzili razliku u slici izmedju njih. Normalno da mi se sada javlja pitanje da li da dam 700kn vise za pv80 ako necu skuziti razliku u slici. Zato sam htio jos cut misljenje (Nani, Wob...). Normalno, ako postoji razlika u slici kako si i rekao (Nani) onda je stvar jasna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
hdtelevizija.com editor
|
Uvjek postoji razlika u slici kad stavis jedan tv do drugoga i kad ih poredis. To je mala razlika kad su u pitanju PV8 i PV80 zato sam i rekao u 5 deka razlike. 1 HDMI, postotak kontrasta (razliku ne bi mogao vidjeti kad bi odgledao jedan te isti film na oba tv-a u 2 razlicite prostorije), zavrsna obrada i to je to. Ista je to matrica sa istim procesorom slike, tako da mozes uzeti PV8 a da ne mislis da imas "slabiji" model. |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 |
hdtelevizija.com editor
|
Jedino da gledas medju skupljim modelima LCD-ova, medju plasmama ostaje ti Samsung koji da dolazi sa DreamBoxom 800HD ne bi ga uzeo (sto se plasmi tice) i Pioneer koji je dosta dosta skup. Ili 42PX80 kao sto syss rece, da ga pokusas narucit iz schvabije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko bi me on ispao sa svim poštarinama, carinama i ostalim pi*darijama? I koliko bi trebalo da dođe? A koji bi dvb-t bio ok uz njega? Neki ok a da nije skuplji od 400kn?
![]() |
#654 |
hdtelevizija.com editor
|
Nema na http://www.panasonic.si/index_si.html Evo ima ovde, vrse i dostavu naravno http://www.amazon.de/Panasonic-TH-42...9872389&sr=8-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi imam ga, odličan je, vidim da ga i na stručnijim forumima pohvale tu i tamo... je 450kn, ali je totalno oke. npr. danas dofurao doma staroj ono hyundai čudo dvb-t + dvd za 500kn (ludnica od uređaja i mira u kući). dok hyundai tu i tamo zakašljuca i drži signal na 34-36%, quality 70-76% (ista antena, čak je coax od splitera do accenta duplo kraći), katarina veselo drži signal na 52-58%, quality isto tako 70-80%. eto ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Moderator
|
đu. nemoj se điberit jer bi ti se moglo obit o glavu pošto i ovaj kakti wooow model (s obzirom da možeš uzet uređaj identične namjene za više nego duplo jeftinije) je rubbish totalni što se recimo menija tiče koji su totalno spori, a onda sam upalio hyundai. daljinac sam mislio da je ultra-trash, a onda sam pokušao upravljati accentom ![]() however... promjena kanala je brža na mom, slika/zvuk/priključci su više-manje identični na oba modela, signal je osjetno bolji na mom (pazi ovo je jako bitno ako te doma ne hvata 40-50+% levela) i ima 3 igrice koje su ultra loše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Registered User
|
neznam kaj ste se uhvatili tog dvbt-a....kod nas to ide u jakoj kompresiji pa i nije neko veselje...osim toga, dost ljudi ima bolju sliku prek analogne (ovo pišem za plazme, kod LCD-a je malo drugačije).....nažalost tak je to kod nas....mpeg4 odn. prava HDTV kad dođe bi trebala biti prava stvar...ali o-tom po-tom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Moderator
|
osobno sam se uhvatio jer sam prije kojih 15ak godina izgubio optičku vidljivost prema sljemenu zbog 8katnice i od tada je kaos sa signalom. dvb-t kakav je da je radi i daje mi normala sliku. svejedno slažem se da dobro "ulovljena" analogija daje bolju sliku od dvb-t definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |