|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
''Windows was forced to shutdown......
........because the remote procedure call was stopped unexpectedly''.Pozdrav novi sam na forumu.Sad da kažem problem.Startam komp uđe mi u onaj izbornik s accountimai prije nego što ista stisnem javi mi error svchost was stoppedd bl bla click ok to terminate.Ja kliknem oke.I uđem u windowse pošto ima tih svchostova više on mi par puta javi taj error.I naravno pošto je to važan system file dobim onaj notice da mi se komp gasi za minutu....i tako svaki put.Jedina je razlika kada se ugasi ponekad odmah a ponekad nakon pet minuta dobim taj notice.Uglavnom vidio sam da se gasi zbog RPC-a.Ja otišao na run->services.msc da vidim šta je tamo.I vidim da je RPC locator na manualno a RPC na automatsko.I dobro idem kliknut properties i naravno dobim onaj notice ili uopće ne otvori properties.Sad tak i tak formatiram disk za dan dva.No imam još jedan problem ne mogu napravit backup svojih stvari.Odem na nero i stisnem make data dvd dobim error.Upalim msn i stisnem sign in dobim error od windowsa onaj itd...s gotovo svim programima!!!Pa me znaimalo da li mi netko može pomoć?!?Hvala unaprijed i oprostite što je ovako dug post. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Imaš gamad na stroju... Spybot S&D, Antivirus, Rootkit scanner u ruke i navali...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
prvo si skini smithfraudfix pa potrazi sa tim ( freeware )... u safe modu... nakon toga stavi super anty spyware , te nakraju stavi dobar antivirusni.. nesto od ovog ce sigurno rjesit problem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Prvo hvala na odgovorima no zaboravio sam reći.Ovo se dogodilo dva dana nakon što sam odlučio isključit antivir.Ko zna šta je moj buraz skinuo.Nego probao sam ja sa safe modom ali i u njemu mi se to događa što je dosta neobično pa je možda čak i greška s nekim fileom ili?A imam WLAN pa mi je komp stalno na netu no od ovoga mi uopće ne odlazi na net tj imam samo jednu ikonicu u onom taskbaru a to je za zvuk.To što nema neta objašnjava možda što se ovi svchost ne pale. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma odustajem.Vjerovatno je ovaj blaster crv gledo sam na netu njegove ''simptome''.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|