|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
blokaje li kome bsplayer na visti?
Prilikom uzastopnog preskakanja (ja sam premještam na različite vremenske pozicije) filma 3-4 ili više zna mi se nerjetko dogodit da ga se bspalyer prekini i onda nudi mogućnost zatvaranja ili restartiranja file-a. Koristim zadnju ili prezadnju verziju bsplayera. i još nešto . kako podesiti sve video filove da mi se pale u windowsmedia playeru? jesam označio sam ono always ali i dalje se programi ,u zadnje vrijeme, pokreću s neroovim playerom. i još nešto jel windows media player pametan ko bsplayer da pokreće u istom folderu filove xxxcd1, xxxcd2 jedam za drugim bez intervencije korisnika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
koju verziju koristis? Mislim da od 2,20,948 su vista ready. EDIT: uostalom, zasto opce bs koristis, imas mnogo bolje (MPC, KMP...) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2008
|
koristim 2.27 a vidim na googleu da je 2.21.950 posebno vista ready. jel i ovaj moj 2.27 ready? Citiraj:
a evo koristio bi te mpc i kmp da mi kažeš koje su prednosti u odnosz na bsplayer. (ne patim od ljepog izgleda programa - samo jednostavnost i funkcijoniranje) Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 24.08.2008. u 14:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |