|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
WinRAR screwup
Dakle... htio sam nesto strpati u .rar preko WinRAR-a i sve lijepo pokrenuo, zatim se sjetio kako mi nedostaje jedan file i stoga cancel-ao. I sad... umjesto da je WinRAR obrisao onaj file koji je poceo stvarati kao .rar (kao sto inace a i sada radi) ostavio ga je na desktopu. File nema nikakvu ekstenziju, ima 0 byte-a, niti ikakve druge informacije kada je stvoren itd itd... svaki put kada ga pokusam obrisati ili premjestiti u bilo koji drugi folder bilo gdje na hardu (opcenito sa desktop foldera) javlja "Cannot move file: Cannot read from the source file or disk". Mislio sam kako cu sa "advanced" file-sharing promjeniti ownership file-a (jer sam tako rijesavao slicne probleme kada nije dao micati file) ali nista, jer file ne pokazuje nikakve druge opcije preko properties (cak ni hidden ili read only opcije ignorira). Pokusao sam preko safe mode-a i preko Administrator log in ali nista svejedno ne da. I tako stoji na desktopu... mogu ga samo micati po njemu i ne znam sto vise s njim................ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Nope. Nista od navedenog. Preko command prompt-a sam probao prije, a sada i ove programe. Tretira file kao da ne postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Probaj skinuti neku Live distribuciju , tipa ERD Commander za windowse, ili neki Live Linux, ili NAJBOLJE nađi boot disketu za DOS pa obriši, on sigurno neće ništa kenjati ![]()
![]() |
#5 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Ummm, kaj Unlocker ne pomaže?
|
|
Oglas
|
|
![]() |