|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Odabir slušalica (~300kn)
Mislim si uzet nove slušalice ali neznam kako da odaberem nešto u tom cjenovnom rangu (300~ kn) a da odgovara onom šta tražim. Baš i nema puno review-a za taj cjenovni rang a ni PCE search nije vratio puno rezultata. Evo što bi htio : 1. Slušalice koje mogu nosit satima, zato i bacam stare nemogu ih nosit dugo bez da me uši počnu bolit, tako da nešto što dobro sjeda uz glavu bi bilo pod obavezno jer satima moram sjedit za PC-em 2. Ne puštaju zvuk van, tj. da ljudi oko mene nemoraju slušat ono što i ja jer nisam sam u prostoriji 3. Prikladne za muziku, znači bez "buke i šumova" kad pojačam zvuk, i netrebaju bit 5.1 i slično jer u zadnje vrjeme rjetko igram igre, makar bi bilo + kad bi bile prikladne i za to Evo moje selekcije : ZALMAN HS ZM-RS6F PHILIPS SHP8500 Dali ima što bolje za te novce ? Kupujem u Rijeci i bilo bi poželjno kad bi ih mogo dobit u roku od par dana (znači da nemoram naručivat). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Lika u mom srcu
|
sennheiser, ja prije dva tjedna uzeo najjeftini HD201 model, i oduševljen sam. Malo se još navikavam na njih pošto prije nisam imao tako velike slušalice koje poklapaju kompletno uho, ali im je zvuk za te novce PREDOBAR ![]() da li trebam spomenuti da dođu ispod 200kn... P.S. HD 202 su iste slušalice samo malko drugačijeg dizajna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hmm ... neznam te slušalice me previše podsjećaju na trenutne, nekako mi kruto izgledaju što uz moju glavu (povećeg promjera ![]() One zalmanove mi se čine fleksibilne ali nemogu nać nikakav "kredibilan" review, ovo mi izgleda ko hype nekog ko je kupio slušalice pa onda nakon par sati piše recenziju i nema baš detalja oko npr. čvrstoći plastike (ove su pukle pa se klimaju zato ih se i rješavam)... Ima li tko te slušalice i kako ste zadovoljni s njima ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
|
te zalman sam imao. Ne bih više hvala. mutan zvuk, muljav bas, nečisti visoki. Teške prilično na glavi, ono sklapanje me živciralo.. Ove sennheiser su jedno 3 puta bolje slušalice. Lagane, ugodne, slika vara, slušalice se mogu pomicati u sve smjerove i prilagode ti se glavi.. nagib gore dolje, lijevo desno, oko osi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() OK nagovorio si me uzimam ih (čak si mi uštedio i 100kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Evo da i ja dodam nesto na Gabrin savjet iako si vec odlucio... Zalmanove slusalice su definitivno teze, manje udobne i puno, puuuno nekvalitetnije od Sennheiserovih, i po izradi i po kvaliteti zvuka. Imao sam Zalmanove i Sennheiserove (samo ne ovaj model) pa znam o cemu govorim. Ako razmisljas prvenstveno o glazbi onda tu nema nikakve dileme. Zalman je eventualno bolji u igrama (a i to je upitno) iskljucivo zbog (opet upitnog) surrounda. I jos jedna napomena... Buka i sum u slusalicama ti ovisi i o kvaliteti zvucne kartice.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
prije godinu dana sam i ja bio u potrazi za slušalicama (do onda sam koristio neke stare technicsove, imaju barem 2 W po kanalu) i onda sam u toweru u technomaxu jedno pol sata razmišljao između ovih gore navedenih sennheiserovih i pioneerovih. natjerao sam lika da mi izvadi sennheiser i da ih probam , i nisu mi se svidjele, manje su pritiskale od starih ali nije to to. i onda sam na rizik uzeo pioneerove, i po pitanju udobnosti su ok, zvuk je za moje potrebe ok, za 180 kn to nisu slušalice za audiofile, ali za obično slušanje muzike su ok. mogu reći da su puno puno udobnije od grado slušalica, iako grado košta 800 kn. evo link Code:
http://www.pioneer.it/it/products/42/67/226/SE-M285TV/index.html |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ma probat cu ipak sa sennheiser-om kad ga svi hvale, do sad sam imao Philips SBC HP200, mjenjam ih jer su u raspadnom stanju valjda ce mi ove nove bit neko poboljsanje, sutra/preksutra javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9618021 http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9618007 Ima li tko kakvu riječ o ovima sa linka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo update da kažem šta sam kupio, ako bude neko u sličnoj situaciji možda mu pomogne... nije bilo onih HD201 u dućanu i budući da nisam imo vremena (već sam kasnio na poso kad sam ušo u dućan ![]() I dođem na posao ubodem slušalice, a ono užas... bas prejak vokalistu jedva čujem i mislim si kako sam bacio 300kn u vjetar. Nadam se da je zvučna... ![]() Dodjem doma ukopčam u komp i isti dojam, vokalist se jednostavno ne čuje od baseva, i taman mislim kako su mi prošle slušalice 10x bolje po zvuku, ukopčam ih nazad kad ono ko da sam stavio dvije plastične čaše na uši pa zvuk nekako jadno odzvanja iz vana ... ![]() Nevjerujem da su to one iste slušalice, i vratim ove nove i stvarno, zvuk 10x bolji. I sad malo se naviko i odlične su, stvarno se čuju detalji i to, ali i dalje mislim da je bas malo prejak pa se dobiva nekakav "neprirodan" osjećaj... samo puuuno neosjetnije nego prvi put... overall više nego zadovoljan kvalitetom, i udobne su iako se direkt naslanjaju na uši lagane su i ne osjete se previše. Najveća zamjerka je plastika i možda izgled malo čudno izgledaju, isto tako jako puštaju zvuk kad se pojača tako da bi mogo nekom bit problem ali meni doma nije. Sve u svemu nije mi žao para i mislim da ni drugima neće bit. Tnx. na savjetima i ![]() Zadnje izmijenjeno od: deadwing. 21.08.2008. u 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lika u mom srcu
|
ja ništa ne skuži po tvom postu... ?! ček, najprije ti ne valjaju pa ti valjaju, pa što na kraju..? možda nisi navikao na takav bas koji je i inače trebao postojati samo ga sa slabijim slušalicama nisi mogao čuti.. ![]() a i ovisi koliko glasno slušaš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |