|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Novi Accelero TWIN TURBO VGA cooler
Malo sam tražio po forumu ali nisam našao neke posebne razgovore o njemu samo manje pa sam odlučio napisati post i svoje mišljeje. Evo kako i sam naslov kaže izašao je novi VGA cooler. Accelero TWIN TURBO Čim sam ga ugledao vidio sam novi izum ili baš i nije najnoviji. Moja mišljenja su da je to obični smanjeni Accelero S1 Rev. 2 . Ima isto heatpipova kao stariji brat samo je smanjen nekoliko centimetara, dodana crna plastika s dva 80 mm i eto ti izuma. Vjerovatno se netko pametan sijetio da napravi manji Accelero S1 jer on baš svakom nije stao u kučište (kao meni) i to je cijela priča. Samo se moram nadati da če opravdati starijeg brata i da če temperature biti u granicama( sigurno če biti veče nego na bratu jer ima malo manje pipove jer je smanjen). Več ga neki koriste kao cooleri na grafama. Kao npr.ovaj proizvođač http://www.inno3d.com/products/graph..._twinturbo.htm Jedva čekam testove i da u Hrvašku dođe. Kakva su vaša mišljenja o novome izumu???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Bespotrebna tema, pričalo se o tome. Nije to NOVI cooler sličan s1 veš su to ventovi za s1 tj. ovo što si ti nazvo crnom plasikom sa dva 80mm venta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Rekao sam malo crne plastike i dva 80mm venta. Ipak ja mislim da je to samo redizajnirani S1. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |